Extratereştrii şi galacticii şi-au împărţit punctele. Real Madrid - FC Barcelona, scor: 1-1

Real Madrid a remizat, sâmbătă, pe Santiago Bernabeu, scor 1-1 (0-0), cu echipa FC Barcelona, în El Clasico, derby-ul campionatului Spaniei, contând pentru etapa a 32-a, ambele goluri fiind marcate din penalty.

Oaspeţii au deschis scorul, prin Messi, în minutul 53, care a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută în urma faultului lui Albiol asupra lui Daviv Villa. La faza aceasta, fundaşul Realului a fost eliminat pentru fault ca ultimo apărător. Real a egalat tot din penalty, în minutul 82, transformat de Cristiano Ronaldo, la un fault asupra lui Marcelo.

Antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola, era satisfăcut de rezultat, mai ales că în tur echipa sa îi zdrobise pe “galactici” cu 5-0. “Sperăm să ne recuperăm până miercuri şi vom vedea cum se va desfăşura finala Cupei Spaniei. Niciodată nu poţi şti cum decurg astfel de meciuri. Rămânem pe locul 1, am jucat în deplasare, este un rezultat bun pentru noi, sunt totuşi opt puncte, avem un golaveraj superior, rezultatele directe ne sunt favorabile”, a declarat tehnicianul catalanilor.

“Ştiam dinainte că acest meci e cel mai puţin important dintre toate pe care le avem de jucat cu Barcelona! Obiectivul nostru e să câştigăm pentru a recupera puncte, dar a fost prea greu în zece oameni. Luptăm în continuare pentru ceea ce mai avem de câştigat, pot ieşi lucruri pozitive”, a spus portarul Realului, Iker Casillas.

FC Barcelona are 85 de puncte, iar Real Madrid, 77.

Miercuri se va disputa finala Cupei Spaniei, tot între cele două echipe, iar “extratereştri” şi “galacticii” se vor înfrunta şi în semifinala Ligii Campionilor, la 27 aprilie şi la 3 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel