Extratereștrii, mușcați de Varan(e). Real Madrid-Barcelona 1-1. Video

Real Madrid Barcelona
Real Madrid Barcelona

Un nou episod din El Clasico a avut loc, miercuri seara, pe Santiago Bernabeu. Real Madrid și Barcelona au încheiat la egalitate, scor 1-1, manșa tur din semifinala Cupei Regelui.

Real Madrid și Barcelona au făcut, așa cum au obișnuit în ultima perioadă, spectacol. Cu aproape jumătate de echipă indisponibilă, madrilenii au făcut față cu brio catalanilor, iar puștiul Varane a făcut meciul vieții.

Mai întâi, găselnița lui Mourinho, în vârstă de 19 ani, scoate, în minutul 24, o minge trimisă de Xavi, de pe linia porții, după care, în minutul 81, marchează cu capul, pentru 1-1.

În prima repriză ambele echipe și-au creat ocazii bune de a marca, dar la cabine s-a intrat cu scor alb.

La 5 minute de la reluare, Fabregas profită de o eroare a apărării lui Mourinho, și deschide scorul. Pedro ratează, în minutul 73, o ocazie imensă, singur cu portarul, iar Varane reușește egalarea cu 10 minute înainte de final.

Echipe de start:

Real Madrid: Diego López; Essien, Carvalho, Varane, Arbeloa; Alonso, Khedira; Özil, Callejón, Cristiano (cpt); Benzema Rezerve: Adán, Kaká, Marcelo, Albiol, Modrici, Higuaín, Morata

Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Puyol (cpt), J. Alba; Busquets, Xavi, Cesc; Pedro, Messi, Iniesta Rezerve: Valdés, Villa, Alexis, Thiago, Mascherano, Adriano, Song

Vezi rezumatul partidei aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel