EXCLUSIV  Expoziție proteste. Macovei, fotografii pe care vrea să le vadă TOATĂ lumea. "Cu Dragnea în PE"

Monica Macovei va duce protestele antiguvernamentale din România direct în Parlamentul European.

"De un an de zile, românii ies în stradă pentru a spune „nu" corupției, pentru a apăra justiția și statul de drept. De un an de zile, românii sunt uniți și își apără valorile.

În aceste luni, protestele românilor au fost elogiate în presa internațională, despre România s-a vorbit frumos, așa cum se vorbește despre o țară care luptă pentru democrație. Imaginea extraordinară pe care protestele din România au creat-o pe plan internațional este a unei țări vibrante și a unui popor care nu doarme, ci veghează la bunul mers al țării, un popor atent și preocupat de viitorul lui.

Aceasta este imaginea pe care dorim să o transmitem în Parlamentul European și, de aceea, am propus Parlamentului organizarea unei expoziții de fotografii cu protestele din România, din ultimul an. Coorganizator este deputatul Sven Giegold (Verzii)", spunea Monica Macovei.

DC News a obținut în exclusivitate trei fotografii de la evenimentul organizat pentru marți, 30 ianuarie, din Parlamentul European. Am vrut să vedem ce poze vor putea fi văzute la Bruxelles, adică imaginea României care se dorește a fi proiectată la nivel european.

(w670)

(w670)

(w670)

După cum puteți vedea, una dintre fotografii ni-i înfățișează pe Florin Iordache, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu îmbrăcați în zeghe. Așadar, putem spune că Monica Macovei i-a adus pe acești lideri la Bruxelles. În alte imagini vedem tricolorul format din miile de persoane care au participat la proteste, dar și steagul UE, respectiv steagul României. Expoziția nu va conține multe fotografii, dar sunt cele mai puternice din punct de vedere al impactului care vor să arate cât de multă instabilitate există în România din cauza guvernului.

"România în stradă: Vrem justiție, nu corupție"

"România în stradă: Vrem justiție, nu corupție" este titlul expoziției și șapte fotografi profesioniști au acceptat să prezinte lumii imaginea unei Românii deștepte, frumoase și pline de viață, a spus Monica Macovei.

[citeste si]

Expoziția de fotografii va putea fi vizionată între 29 ianuarie și 1 februarie 2018, la etajul 3 al sediului Parlamentului European din Bruxelles (ASP Distribution Center Area 3D), vernisajul având loc pe 30 ianuarie 2018, la ora 18.00.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel