Exod medici. Olguța Vasilescu publică o fotografie incredibilă

Olguța Vasilescu a postat o fotografie din spitalul județean Brașov în care sunt prezentate oferte de locuri de muncă pentru medicii români... în Marea Britanie.   

Ministrul Muncii a reacționat imediat spune că este rușinos ce se întâmplă, asta în condițiile în care salariile medicilor au fost mărite la un nivel de neconceput până acum.

"Guvernul face eforturi disperate sa oprească exodul medicilor, mărind salariile la un nivel la care pana acum un an nici nu se gândea cineva ca e posibil. Ce se întâmpla, in schimb, in spitalele de stat? Apar reclame ale unor firme de recrutare a medicilor pentru alte tari! Așa cum e cazul Spitalului Județean Brașov, secția Cardiologie II. Rușinos!", a scris Olguța Vasilescu pe contul său de socializare.

Iată fotografia:

(w670) 

De altfel , ministrul Muncii și ministrul Sănătății au decis  modificarea legii salarizării, care va viza modul de acordare a sporurilor, fără a modifica plafonarea sporurilor la 30 la sută, în urma negocierilor cu sindicaliștii. Totodată, ministrul Sănătății a spus că noua lege a sănătății va cuprinde și indicatori de performanță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel