EXIT-POLL SOCIOPOL Antena 3, tur II. Rezultate alegeri prezidențiale 2014. Câștigătorul bătăliei Ponta-Iohannis

Rezultate alegeri prezidențiale 2014, tur doi. Exit-poll Sociopol Antena 3. Primele rezultate ale exit-poll-ului realizat de Sociopol pentru Antena 3 îl dau câștigător pe Victor Ponta, cu un scor de 50,9%. Contracandidatul liderului PSD, liberalul Klaus Iohannis, a obținut 49,1%, conform aceluiași institut.

Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Central, premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a obținut în primul tur al alegerilor prezidențiale 40,44% din voturi. Pe locul doi s-a plasat Klaus Iohannis, candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL), cu un scor de 30,37%.

 În primul tur al alegerilor prezidențiale, exit-poll-ul realizat de Sociopol și difuzat de Antena 3 la ora 21:00 determina un scor de 40% pentru Victor Ponta și unul de 31% pentru Klaus Iohannis.

Institutul Sociopol a fost înființat la finalul anului trecut de sociologul Mirel Palada, consilier de stat al prim-ministrului și fost purtător de cuvânt al Guvernului. Sociopol este deţinut de Mirel Palada, în proporţie de 95%, şi de soţia sa Florentina Palada, în proprorţie de 5%. Florentina Palada este şi administratorul casei de sondare a opiniei publice.

EXIT-POLL CURS-AVANGARDE TVR, turul II: Rezultate alegeri prezidențiale 2014, finala Ponta-Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel