Există jucători profesionişti de ruletă?

cazino
cazino

Fără discuţie, jocul de ruletă este cel mai longeviv şi popular joc de masă din orice cazino. Faptul că este atât de popular se datorează în mod clar modului incitant în care se desfăşoară şi a multitudinii de pariuri care se pot efectua în cadrul jocului. Dar în egală măsură este ruleta şi un joc profitabil? Faţă de jocul de blackjack care oferă o margine de casă bună, în cel de ruletă auspiciile de câştig nu sunt atât de evidente. Şi totuşi există jucători care reuşesc să bată casa şi tocmai despre secretele acestora vom discuta în topicul următor, astfel încât să joci ruletă cu reale şanse de câştig.

 

Cum poţi învinge ruleta?

Dacă dai un spin la 20 Super Hot demo vei vedea imediat la treabă simbolurile tematice ale jocului şi te vei bucura de apariţia acestora pe ecran. Şi după ce vei deprinde suficientă experienţă de joc, vei putea să faci şi saltul la jocul pe bani reali. Şi jocul de ruletă este oferit de toate cazinourile în varianta gratuită, aşa că poţi să îl joci demo înainte de a încerca să câştigi bani adevăraţi pariind „pe bune” la ruletă. Dar să pariezi şi să câştigi necesită câteva strategii care trebuie transpuse în practică.

Poţi începe evident cu accesarea celei mai ofertante variante de ruletă. Şi când vorbim despre cea mai ofertantă variantă ne gândim întotdeauna la ruleta europeană, cea care oferă o margine de casă stabilită la 2,72%. Nu alege ruleta americană, pentru că în acest caz marginea de casă se dublează şi şansele tale de câştig scad cu rapiditate. Rămâi pe ruleta europeană şi selectează numai pariurile care au cea mai mare şansă de reuşită.

Considerate sigure, pariurile pe culoarea numărului său pe felul acestuia aduc o dublare a sumei pariate. Şansele de reuşită în acest caz sunt de 50:50 şi se recomandă pentru aplicarea de strategii bine ţintite. Una dintre aceste strategii este cunoscută sub numele de Martingale şi presupune pariuri consecutive şi dublate până la primul câştig. La apariţia acestuia vei recupera pariurile pierdute şi vei putea adăuga în cont un plus binevenit.

Obstacole în a învinge ruleta

Dacă te gândeşti la strategii obscure pentru a învinge ruleta, nu ai nici o şansă. La ce să te gândeşti de fapt, de câte învârtiri are nevoie bila pentru a cădea pe un număr sau de viteza cu care aceasta este aruncată de dealer pe roată? Şi chiar dacă ai avea aceste informaţii, eşti sigur că vei bate ruleta de fiecare dată? În nici un caz, pentru că în final şi jocul de ruletă este un joc de noroc, unde numai hazardul decide cine câştigă sau nu.

Poate că într-un cazino fizic aceste informaţii ar da roadele dorite dar trebuie să ai în vedere şi personalul de pază şi ordine care poate să devină un obstacol serios. Pentru a înregistra viteza de deplasare a roţii ai nevoie de un dispozitiv electronic şi acesta este uşor de observat. Îl vei îndrepta asupra ruletei şi chiar dacă dispozitivul este disimulat în telefonul tău mobil, gesturile tale repetate vor trezi în cele din urmă suspiciuni. Este deci un obstacol major, nu poţi folosi un dispozitiv fără să fi imediat remarcat.

În mediul online, aceste lucruri sunt şi mai improbabile, pentru că ruleta este ea însăşi un program care funcţionează pe regula RNG-ului. Acest cip presupune miliarde de posibile combinaţii care, sunt transpuse la fiecare rotire a ruletei, aşa că, cipul este la rândul lui un obstacol în a înşela ruleta.

Ce tipuri de profit poţi face?

Dacă eşti un norocos din cale afară, poţi câştiga la ruletă sume impresionante, în funcţie de bugetul de joc de care dispui. Dacă pariezi pe un număr, cota care ţi se atribuie este de 38:1, aşa că sumele câştigate pot să fie cu adevărat consistente. Dar pariul pe un singur număr este atât de bine plătit tocmai pentru că are o probabilitate infimă de reuşită. În acest caz, profitul pe care îl poţi face este 0 şi în mod clar că te vei îndrepta spre un faliment mai mult ca sigur. Ca să faci profit la jocul de ruletă trebuie să ai în vedere cele mai probabile pariuri şi să le îmbini cu o strategie verificată. Aşa cum ştii deja, pariurile cu cele mai mari şanse de reuşită sunt cele de tip par/impar şi roşu/negru.

În cazul în care ai nimerit culoarea sau felul numărului, suma pariată se va dubla, cota atribuită acestor pariuri fiind una de 1:1. Cât despre strategii de aplicat, poţi căuta pe platformele specializate pentru a vedea care sunt cele mai profitabile. Este disponibilă strategia Martingale, dar aceasta nu este unică şi merită să te convingi personal că şi altele dau randament. În final, trebuie să ai grijă la bugetul de joc pentru a fi cu adevărat profitabil, aşa că nu îl pierde din ochi şi joacă-l responsabil.

Poţi trăi din ruletă?

Dacă eşti un jucător de ruletă profesionist, cu siguranţă că este mijlocul tău de trai. Ai ajuns în acest stadiu după ani de turnee dedicate acestui joc şi după multe suişuri şi coborâşuri în cariera ta de profesionist. Dar dacă eşti un jucător care doar cochetează cu jocul de ruletă, este clar că nu îţi poţi asigura existenţa din acest joc. În fond, jocul de ruletă este prin excelenţă unul de noroc, aşa că numai acesta poate stabili un câştigător.

Dacă te ajuţi de anumite strategii de joc şi ai o experienţă de joc îndelungată, jocul de ruletă se poate dovedi pe termen lung unul profitabil. Dar ca să rezişti în timp la jocul de ruletă trebuie să ai o situaţie financiară care să îţi permită să faci acest lucru. În caz contrar, abandonează ideea de a trăi din acest joc de noroc.

Concluzie

Şi în jocul de ruletă îşi dau întâlnire profesionişti care îşi câştigă traiul zilnic din acest joc de noroc. Aceştia sunt însă puţini şi au ajuns în acel stadiu datorită unei munci care s-a întins pe mulţi ani de zile şi i-a solicitat atât fizic cât şi psihic. Dacă vrei ca amator să învingi ruleta şi să obţii profit din acest joc, singura cale este cea oferită de jocul responsabil. Joacă deci responsabil, învinge obstacolele şi bucură-te în final de frumuseţea acestui joc incitant!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel