EXCLUSIV  Financialintelligence: EximBank preia Banca Românească. Statul român vrea să cumpere o bancă privată grecească

EximBank ar urma să preia Banca Românească, potrivit unor surse din mediul bancar. 

Săptămâna viitoare ar urma să se semneze documentele prin care EximBank ar urma să preia Banca Românească, deţinută de grupul elen National Bank of Greece. Informaţia a fost publicată de către financialintelligence.ro.

Potrivit sursei citate, Eximbank a concurat cu mai mulţi investitori, care şi-au exprimat interesul pentru preluarea Băncii Româ­neşti. Printre aceştia se numără fondul de investiţii J.C. Flowers, Patria Bank prin fondul de investiţii AxxessCapital, familia Vardinogiannis, cea care a cumpărat Marfin Bank România, Intesa. 

Punct de vedere oficial

Precizăm că informația a apărut, pentru prima dată, pe data de 1 aprilie 2019 pe site-ul MIRSANU.RO. Ulterior, la o lună și jumătate distanță, știrea a fost publicată în financialintelligence.ro. 

Contactată de DC News, Oana Nuţă, purtătorul de cuvânt al EximBank, nu a dorit să comenteze informaţiile de pe piaţa bancară, însă nici nu a negat tranzacţia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel