Țuțuianu, exclus din PSD: Execuţie publică. Ştiam că aşa va fi

Adrian Țuțuianu
Descriere foto: Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu a făcut noi declarații după excluderea sa din PSD.

"Am spus deja că voi uza de mijloacele de contestare la Comisia de Etică, la Congres şi la instanţa de judecată. Nu cred că o luptă se încheie printr-o şedinţă, în cadrul căreia am asistat la o execuţie publică. Ştiam că aşa va fi, mi-am spus punctul de vedere. Am să mă consult în continuare cu colegii mei din PSD Dâmboviţa cu privire la ce avem de făcut mai departe.

Niciodată nu am trăit doar din politică, sunt avocat, profesor universitar, mai am un mandat de senator de doi ani de zile şi îmi voi face datoria faţă de ţară. Voi sprijini proiectele de lege benefice pentru cetăţeni. Voi fi ferm faţă de cei care vin să servească clientela cuiva sau anumite persoane. Eu nu dezarmez, sunt un luptător. Orice uşă închisă înseamnă o uşă deschisă. Cred că un partid care exclude oamenii cu păreri contrare este un partid care nu este democratic. Un astfel de partid nu poate să genereze democraţie în societatea pe care o administrează astăzi din poziţia partidului aflat la guvernare", a spus Adrian Țuțuianu.

Cât despre posibilitatea ca acesta să mai susţină proiectele PSD în Parlament, a declarat că "voi susţine tot ce este important pentru dezvoltarea economică, infrastructură, pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului. Nu m-am dezis niciodată de proiecte ca cele de modificare ale Codului penal sau de procedură penală. Vă asigur că voi fi foarte atent la ce înseamnă educaţie, sănătate şi proiectele particulare care vizează judeţul Dâmboviţa".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23