EXCLUSIVITATE: Piedone se întoarce la USL și va candida pentru Primăria Sectorului 4

piedone
piedone

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4 a anunțat în exclusivitate pentru De Ce News că se va întoarce la USL și va candida pentru un nou mandat de edil la Sectorul 4.

Încă o lovitură sub centură primită de către PDL. Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunțat în exclusivitate pentru De Ce News că se va întoarce în USL, în ciuda presiunilor la care a fost supus de către PDL.

Cristian Popescu Piedone a fost plecat în ultimele zile într-un concediu în Dubai, tocmaipentru a avea un răgaz de analiză asupra viitoarei cariere.

În cursul zilei de vineri, la orele 9,00, Piedone a fost convocat într-o ședință a Coaliției, unde a anunțat că revine în USL. Potrivit acestuia, "în luarea deciziei a contat și relația pe care   o am cu profesorul Dan Voiculescu".

Primarul sectorului 4 a demisionat din funcţiile  Partidului Conservator la sfărșitul lunii septembrie 2011, și cerea  convocarea unui congres extraordinar al partidului, la care vrea să candideze la preşedinţia formaţiunii.

Cristian Popescu Piedone anunţa, într-o scrisoare trimisă preşedintelui PC, Daniel Constantin, că demisionează din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului, rămânând "un simplu membru ce-şi va achita la zi cotizaţia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel