EXCLUSIV. Spargere misterioasă la un sediu PSD. Ce căutau hoții?

sediu psd dece
sediu psd dece

Sediul PSD Caraș-Severin a fost victima, în noaptea de luni spre marți, unei lovituri cel puțin misterioase.  Clădirea organizației a fost spartă, dar, în mod paradoxal, hoții nu au furat nimic din bunurile sediului, ci doar au distrus obiecte de mobilier.

La sediul județean al social-democraților din Caraș-Severin, aflat pe strada George Enescu, numărul 10, a avut loc o spargere în urma căreia vinovații nu prea și-au asumat condiția de hoți, deoarece nu au furat nimic. Poliția a fost sesizată, iar după primele cercetări singurele pagube sunt reprezentate de sertare și dulapuri sparte.

Președintele organizației județene PSD Caraș-Severin, Ioan Mocioalcă, se arată surprins de atacul neobișnuit și spune că nu știe ce scop urmăreau hoții. ”Nu știu ce căutau. Nu lipsește nimic. La sediu erau calculatoare, imprimante, televizoare și alte obiecte de valoare apropiată, dar nu lipsește nimic”, spune șeful organizației.

”Este posibil să fi căutat documente. Cert este că bani nu au luat, pentru că nici nu aveam la sediu”, a continuat el.

Remarcând că această lovitură ar putea merge mai departe de un simplu jaf, semănând cu un ”Watergate” la nivel mult mai mic, Ioan Mocioalcă spune: ”Deși îmi vin în minte unele scenarii asemănătoare, nu vreau să cred că au montat sau scos microfoane”.

Poliția întreprinde în continuare cercetări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel