EXCLUSIV  Alegeri Parlamentare 2016: Codrin Ștefănescu, prima reacție după propunerea ALDE

Codrin Ștefănescu a avut prima reacție după ce ALDE l-a propus pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de premier. Secretarul general adjunct al social-democraților este sigur că în cazul în care PSD și ALDE vor guverna împreună, premierul va fi cel desemnat de PSD. 

În mod cert, dacă vom câștiga alegerile vom face guvernarea cu ALDE și prim ministru va fi de la PSD. Colegii noștri din ALDE vor face parte din Cabinet. Nu pot să comentez decât ceea ce vom face noi. Le doresc partenerilor noștri de la ALDE, partenerii noștri de guvernare, mult succes și să ia cât mai multe voturi de la PNL. Facem și noi eforturi ca să arătăm că partenerul adevărat liberal cu care facem noi alianță este ALDE și PNL-ul în acest moment nu are nicio legătura cu liberalismul," a declarat Codrin Ștefănescu pentru DCNews. 

ALDE, prin vocea co-președintelui Daniel Constantin l-a nominalizat pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de premier. Decizia este una surprinzătoare în condițiile în care ALDE sunt partenerii social-democraților. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel