Excludere Țuțuianu. Dragnea, mesaj de forță: Îi rog pe toți colegii mei...

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu ar fi spus că fostul președinte al CJ Dâmbovița, despre care spunea că este securist, face amenințări la Consiliul Județean și la primarii din județ după ce a fost exclus.

Liviu Dragnea a fost întrebat în conferința de presă dacă știe despre aceste demersuri și dacă îl cunoaște pe domnul Oprea:

”Nu știu de aceste demersuri. Pe domnul Oprea l-am cunoscut când mi l-a prezentat domnul Adrian Țuțuianu, înainte să insiste și să fie președinte de Consiliu Județean, spunându-mi mie atunci că este un om de mare valoare, în care are foarte mare încredere și că este cea mai bună variantă. Ulterior l-a demis din această funcție, mai multe nu știu. Dacă domnul Oprea face amenințări, eu zic să facă o plângere penală”, a comentat liderul PSD.

Unii primari au transmis ca un ultimatum că vor pleca din partid. 

”Eu îi rog pe toți colegii mei primari din Dâmbovița, primari din Ialomița, membri de partid să nu uite un lucru: că toți am spus că prin tot ceea ce facem sprijinim obiectivele acestui partid și respectăm deciziile acestui partid. Așa cum Comitetul Executiv Național a validat propunerea, mai mult sau mai puțin democratică a domnului Țuțuianu pentru a fi 'ras' președintele de Consiliu Județean, este normal ca fiecare organizație să respecte și deciziile CExN. Adică nu poți să ceri doar ca deciziile tale să fie respectate și dacă se poate chiar să fie impuse împotriva altora, să-ți permiți să jignești un întreg partid după care să ameninți cu demisia. Eu sper ca niciun coleg, primar, parlamentar din Dâmbovița și Ialomița să nu părăsească acest partid. Și să nu uite că obiectivele partidului sunt mai importante decât umorile, frustrările și nervozitățile unor sau altora”, a mai comentat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel