Excludere Grindeanu, război în PSD. Chirieac, dezamăgire cruntă: Nu mai am nicio așteptare

Bogdan Chirieac susține că pentru PSD va fi foarte greu să-l dea afară pe Sorin Grindeanu. Mai mult, analistul politic și-a arătat dezamăgirea față de actualul Parlament de la care nu mai are ”nicio așteptare.”

”Eu nu cred că o să reușească să-l dea afară (nr. pe Sorin Grindeanu) din PSD. El a spus că va ataca în instanță hotărârea.

Aici e o chestiune profund neregulă, ar trebui remediată de viitorul Parlament, de la actualul Parlament nu mai am niciun fel de așteptare. Tot la fel se lucrează, tot o zi, deși ne-au promis altceva. 

Viitorul Parlament ar trebui să dea o lege de organizare a partidelor politice. Să știi exact cum poți exclude un membru de partid, nu doar că s-a supărat șeful, să ai organisme identice de conducere la fiecare partid. Nu strică puțină reglementare. 

Dacă va juca Grindeanu bine, el are un viitor in PSD”, a explicat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Acesta a fost contrazis de Codrin Șefănescu, prezent și el în studio. Liderul PSD a precizat că Sorin Grindeanu nu mai este membru PSD, motivul fiind faptul că ”s-a baricadat la Palatul Victoria.” Bogdan Chirieac a subliniat faptul că în ceea ce privește schimbarea lui Sorin Grindeanu cea mai mare problemă este faptul că ”nu ați oferit un răspuns credibil pentru necesitatea schimbării domnului Grindeanu”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel