EXCLUSIV  Excludere Șerban Nicolae. CEX PSD. Informații de culise

Miercuri, la ora 10:30 va avea loc ședința Comitetului Executiv al PSD în care se va analiza posiblitatea sancționării lui Șerban Nicolae, după scandalul amendamentelor la legea grațierii. Conform unor informații obținute de DCNews, nu Liviu Dragnea este cel care ar dori excluderea lui Șerban Nicolae.  

Sancționarea lui Șerban Nicolae este cerută de o grupare din PSD care se arată în favoarea unei coabitări cu sistemul. În acest moment există o susținere importantă pentru Șerban Nicolae atât din partea filialelor importante PSD, cât și a electoratului social-democrat. 

Potrivit surselor DCNews, la ședința PSD de miercuri, Olguța Vasilescu și Codrin Ștefănescu vor fi extrem de vocali și se vor opune vehement sancționării lui Șerban Nicolae. 

Situația este una foarte dificilă pentru Liviu Dragnea. În acest moment liderul PSD este prins la mijloc. Pe de-o parte nu poate susține amendamentele la legea grațierii, pentru că nu poate risca noi acțiuni de protest și presiune externă. Pe de altă parte, o mulțime de membri importanți ai PSD sunt de partea lui Șerban Nicolae. O eventuală acțiune împotriva lui Nicolae ar însemna un nou pas înapoi la presiunea străzii. 

Scandalul a izbucnit în PSD după ce Șerban Nicolae, preşedintele Comisiei Juridice din Senat a fost acuzat că acţionat singur atunci când a introdus amendamentele şi a votat graţierea faptelor de corupţie.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel