Excedent bugetar uriaș la Primăria Capitalei

Primăria Capitalei încheie anul pe plus, cu un excedent bugetar semnificat, de 7% din bugetul total. 

250 de milioane de lei este excedentul bugetar al Primăriei Capitalei, la sfârșitul anului 2015, a anunţat, marţi, Vasile Săvoiu, director executiv al Direcţiei Buget, la finalul şedinţei extraordinare a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

"Suma de 250 de milioane de lei reprezintă excedentul, sunt bani prevăzuţi şi necheltuiţi, în urma condiţiilor specifice din acest an. Sunt bani necheltuiţi de la mari proiecte. Administraţia Străzilor, de exemplu, nu a cheltuit majoritatea acestor bani, peste o sută de milioane. (Mai sunt - n.r.) de la unele proiecte europene, pentru că s-au retras bani şi de acolo (...) şi din investiţiile Primăriei, în Piaţa Sudului", a precizat el.

Rectificarea în acest sens a fost votată în cadrul şedinţei extraordinare a CGMB. "Eu, dacă am făcut rectificarea astăzi, am făcut-o din două motive: o dată ca să 'salvez' 250 de milioane de lei, 'să îi trec anul' şi doi - ca să mai pot opera nişte plăţi, mâine şi poimâine: la RADET, pentru că le mai datorez 33 de milioane de lei, bani pentru deconturi", a precizat el. 

În același timp, Primăria Capitalei a susținut că nu organizează o petrecere cu tradiție, petrecerea de Revelion din Piața Constituției, pentru că ar fi costat 2 milioane de lei. VEZI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel