Exatlon, sezon doi concurenți. Lista completă a Faimoșilor

Exatlon
Exatlon

Exatlon, sezon 2018. Celebritățile care vor participa la Exatlon România, în cel de-al doilea sezon, au fost anunțate.

Iată cine sunt concurențîi din echipa Faimoșilor:

Monica Roșu este dublu medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 (Atena), individual și cu echipa. A trecut prin momente de cumpănă, la începutul anului 2000, când a concurat accidentată. A știut să se reinventeze, să lupte pentru a depăși momentele dificile.

Numele lui Cristi Pulhac este legat de Dinamo, dar și de echipa națională a României. Pulhac a jucat de 6 ori pentru echipa țării noastre. A ajuns și în echipa Hercules Alicante în Primera Division Spania, unde a impresionat prin calitățile sale sportive și prin fairplay.

Ana Georgescu, campioană internațională și națională la gimnastică ritmică, are în palmares peste 40 de medalii de aur în diverse competițîi de top. Și-a început cariera de sportivă de performanță în gimnastică ritmică la o vârstă fragedă. Ana Georgescu este și un artist desăvârșit, a evoluat în două cunoscute companii de dans atletic (Aeros și Ryth.Mix), performand pe cele mai cunoscute scene ale lumii, inclusiv pe Broadway.  

Adrian Blidaru este jucător profesionist de baschet, a reprezentat echipa națională a României la calificarea Eurobaschet din 2015. A activat în cei 25 de ani de carieră sportivă la mai multe cluburi precum CSS Constanța, Farul Constanța, CSU Cuadripol Brașov, CSU Ploieșți, CS Otopeni, Târgu Mureș, Steaua București, BCM Pitești. Are în palmares 6 titluri de campion național, 5 cupe ale României și câștigător al FIBA Europe Cup.  

Cristina Nedelcu, multiplă campioană mondială, europeană și națională la gimnastică aerobica, se poate mândri cu o carieră strălucitoare, ce i-a fost recunoscută la concursuri de top din întreagă lume. 

La doar 22 de ani, Yamato Zaharia se poate mândri cu o colecție impresionantă de titluri – este multiplu campion național, european și mondial într-unul dintre cele mai complexe și spectaculoase sporturi de luptă, Kempo.

Lili Sandu și What's UP au răspuns provocării și sunt gata să lase confortul de acasă pentru a dovedi că dorința de a-ți depăși propriile limite și voință pot fi aliați prețioși în orice încercare, oricât de dificilă ar părea această.

Silvia Stroescu a obținut aurul olimpic, cu echipa de gimnastică a României, la Atena, în 2004. În același an, devenea campioană europeană, cu echipa, la Campionatele Europene.

Multiplu campion mondial, european și național la Kempo, Mirel Drăgan se alătură echipei Faimosilor de la „Exatlon", gata să demonstreze și pe traseele complicate din Dominicană că spiritul de competiție și dorința de a câștigă sunt cei mai buni antrenori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel