EXATLON. Concurenți echipă Faimoși / Războinici sezon 3

Rodica Mitu / 09 ian 2019 / 16:34 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon România
Exatlon România

Emisiunea „Exatlon România” revine sâmbătă, la Kanal D, cu sezonul trei. Cei 20 de concurenți, zece Faimoși și zece Războinici, sunt pregătiți pentru competiție. 

ECHIPA RĂZBOINICILOR - EXATLON ROMÂNIA

 

Din echipa Războinicilor fac parte luptători de MMA, karate, judo, dansatori:

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3.  Jimborean Ovidiu, 30 de ani, este luptător de MMA, un concurent plin de energie, ambițios, care a obținut de-a lungul timpului numeroase titluri de campion.  

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Gabriel Nedelcu, 21, practică dansul sportiv, este un tânăr echilibrat, creativ. Crede cu tărie că perseverența și încrederea în el însuși îl vor ajuta să ajungă acolo unde își dorește.

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Irina Postolea, 40 de ani, este antrenoare de judo, o femeie cu o poveste de viață impresionantă. A participat la numeroase competiții și își dorește să simtă din nou emoția și adrenalină concursului.

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Andrei Angelescu, 24 de ani, este coregraf și dansator, un spirit liber, un tânăr optimist căruia îi plac provocările și, mai presus de orice, să simtă emoția și să o transmită, în stare cât mai pură, celor din jurul sau. E pasionat de fotbal, tenis și înot.  

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Nicoleta Iuliana Luncă, 23 de ani, este instructor sportiv, are la activ nouă ani de handbal de performanță.

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Ana Maria Cazan, 22 de ani, este o atletă desăvârșită, deține mai multe titluri naționale și internaționale.  

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Mihai Berar, 29 de ani, lucrează în M.A.I., este absolvent de Drept, dar a urmat și cursuri de kinetoterapie. A practicat sporturi precum karate, volei, box, judo. 

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Alexandru George Stoica, 27 de ani, instructor de fitness, își dorește să ajungă în finală și să câștige trofeul. Spune că altruismul este calitatea care îl va ajuta să se integreze în echipă.  

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Ana Popescu, 19 ani, practică un sport spectaculos, karate. În prezent, este studentă la UNEFS. Îi place să riște.

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Ana Maria Stamen, 19 ani, practică dansul contemporan și modern.

ECHIPA FAIMOȘILOR - EXATLON ROMÂNIA


EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Atletei Andreea Arsine și artiștilor AMI și Mario Fresh li se adaugă, în echipa Faimosilor, încă șapte concurenți dornici să își demonstreze calitățile sportive.

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studențesc, Gaz Metan Mediaș, Rapid București. Energic, Costin pare să fi împrumutat din șarmul surorii sale, cântăreața Elena Gheorghe.  

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Andreea Mihaela Zaragiu, 32 de ani, e multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo. Este instructor de fitness și aerobic și prin tot ceea ce face încearcă să insufle și altora dragostea pentru sport și viață sănătoasă.  

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Andrei Boţoaca, 24 de ani, este un tânăr care a ales un sport plin de adrenalină – este campion național, european și mondial la motociclism, iar în 2014, 2015 și 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro. Își dorește cu ardoare să revină acasă cu trofeul Exatlon. 

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Diana Pivniceru, 27 de ani, este vicecampionană națională la proba de 800 de metri. Din 2012, a câștigat în fiecare an titlul de Campioană Națională Bikini Fitness. Este și instructor de fitness și e pasionată de ski, patinaj și tenis.

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Ciprian Mariş, 27 de ani, multiplu campion mondial la Kempo, intră și el în lupta care va ține cu sufletul la gură România. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme. 

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Cătălina Șeicaru, 25 de ani, e instructor de fitness și aerobic, dar și model. Crede în steaua ei norocoasă, dar mai ales în ambiția care o caracterizează.

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Un sportiv originar din Republica Moldova, dar care s-a mutat în Cluj de la 16 ani, întregește echipa Faimosilor. Este vorba de Ion Surdu, 23 de ani, campion național și european la MMA.  

Când începe

 

Cel de-al treilea sezon al show-ului începe sâmbătă, 12 ianuarie, la Kanal D. Emisiunea, prezentată de Cosmin Cernat, va fi difuzată patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00.

Video

 

 

Vezi și:

EXATLON România. Prezență surpriză în sezonul 3Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23