Evoluții financiar-bancare și bursiere. Bursa de Valori București încheie în scădere

Bursa Bucuresti
Bursa Bucuresti

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis în scădere şedinţa de joi, valoarea tranzacţiilor derulate situându-se la 66,72 milioane de lei (14,84 milioane de euro). 

Schimburile cu acţiuni au însumat 64,65 milioane de lei (14,39 milioane de euro), iar cele mai semnificative tranzacţii pe Piaţa Reglementată au fost realizate cu titlurile Banca Transilvania (18,98 milioane de lei), Fondul Proprietatea (14,19 milioane de lei) şi Romgaz (4,78 milioane de lei). 

Indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 10 acţiuni, a consemnat o depreciere de 0,83%, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a coborât tot cu 0,83%, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor a scăzut cu 0,90%. 

BET-NG, care reuneşte 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, a înregistrat o depreciere de 0,94%, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a coborât cu 1,01%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a scăzut cu 1,07%, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel