Urmărește emisiunea live


Eveniment la sediul PNL. Mara Mareș: Noi, tinerii, suntem cei deschiși spre inovație

Tinerelul liberal a adoptat o rezoluție  pentru debirocratizarea și modernizarea serviciilor publice oferite cetățenilor. 

Tineretul Național Liberal a organizat prima ediție TNL Smart Administration Summer Camp, la sediul central al PNL. Au participat aproximativ 100 de membri. 

La eveniment a participat și președintele PNL, Ludovic Orban.

”Capacitatea de a face din orașele din România orașe smart se află, pe viitor, în responsabilitatea noastră, a tinerilor. Noi suntem cei deschiși spre inovație (...) facem plăți prin internet banking de când ne știm și nu concepem să alergăm după dosare cu șină, timbre, ștampile sau să completăm cereri. Folosim airbnb sau booking.com pentru a merge în vacanță, nu mai mergem la sediul unei agenții de turism și ne cumpărăm biletele de avion online și știm care sunt cele mai avantajoase site-uri. Prin urmare, dacă am integrat și dacă folosim cu atâta ușurință serviciile online, tehnologia în viața privată, de ce nu am putea să le implementăm, cu succes, și în orașele pe care dorim să le administrăm?”, a întrebat Mara Mareș, președintele TNL, în deschiderea evenimentului.

Evenimentul TNL Smart Administration își propune, prin caracterul său anual, să convingă administrațiile publice locale să eficientizeze serviciile publice, să reducă birocrația și să simplifice procedurile administrative prin utilizarea inovațiilor tehnologice.

La finalul evenimentului, tinerii liberali au adoptat o rezoluție prin care au făcut un apel public pentru modernizarea serviciilor prestate comunității și simplificarea procedurilor administrative prin utilizarea tehnologiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel