EXCLUSIV  Evaluare GUVERN. Grindeanu: Ne dăm demisia şi după revenim. Suntem în TEATRUL ABSURDULUI

Sorin Grindeanu a spus, vineri, 7 iulie, într-un interviu acordat DC News, că nu a negociat cu nimeni, pentru că, „pentru mine, dincolo de jocurile politice, sunt importante principiile”.

Întrebat ce l-a determinat să rămână în Palatul Victoria după ce i se ceruse demisia, Sorin Grindeanu a declarat următoarele: „Dintr-o dată, acum o lună, chiar două, a început aşa, pe surse, că o să fie remaniere. Eu nu pot şi nimeni nu poate să conteste că au apărut aceste lucruri. A apărut acea evaluare mincinoasă. Şi s-a discutat mult pe baza acelei evaluări. Eu nu puteam, şi acum aş face la fel, să adopt poziţia colegilor mei din Guvern, care au venit cu zero realizări, conform acelei evaluări mincinoase, au zis: da, ne dăm demisia, votăm că suntem incapabili şi după aia revenim. Suntem în teatrul absurdului. Eu n-am negociat cu nimeni, pentru că, pentru mine, dincolo de jocurile politice, sunt importante principiile.

(...) Spre deosebire de partea cealaltă, care în ziua votului moţiunii de cenzură erau vreo 12 prim-miniştri în sală. 12 îi ştiu eu", a precizat Grindeanu.

„Unde aţi mai văzut să stea preşedintele partidului în faţa urnelor la vot, să urmărească cu proprii ochi cum introduc proprii parlamentari bilele în urnă?", a declarat, în cadrul interviului, Sorin Grindeanu.

[citeste si]

Răspunsul poate fi ascultat în înregistrarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel