Eusebiu Pistru demisie din PNL. Trece la ALDE

PNL
PNL

Deputatul Eusebiu Pistru a demisionat din PNL, iar miercuri, în Parlament, va face anunţul oficial privind trecerea sa la ALDE. 

"Joi, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, va fi prezent la Arad împreună cu secretarul general al partidului, Daniel Chiţoiu, iar în conferinţa de presă pe care o vor susţine va fi anunţată trecerea mea la ALDE şi, de asemenea, numirea mea în funcţia de preşedinte interimar al ALDE Arad", a declarat Eusebiu Pistru. 

Acesta a mai spus că a discutat cu mai mulţi membri ai PNL Arad care i-au spus că i se vor alătura în ALDE. 

"Am discutat cu mai mulţi membri PNL care, la fel ca şi mine, sunt de părere că în PNL Arad nici liberalismul nici democraţia nu mai există, cauza principală fiind Gheorghe Falcă, exprimându-şi dorinţa de a mi se alătura în ALDE", a spus Eusebiu Pistru. 

În continuare, acesta a mai spus că a aşteptat timp de şapte luni ca lucrurile să se schimbe în PNL Arad, la intervenţia conducerii centrale a partidului, lucru care nu s-a întâmplat. 

"Am aşteptat timp de şapte luni ca, urmare a acceptării contestaţiei mele privind organizarea alegerilor interne şi a concluziilor forului abilitat statutar, la Arad să se organizeze din nou alegeri, conform prevederilor Statutului PNL. Din păcate, spre surprinderea mea, după ce iniţial mi-a acceptat contestaţia privind modul nestatutar al organizării alegerilor interne din PNL Arad, aceeaşi comisie s-a răzgândit şi a decis să valideze rezultatele înregistrate la conferinţa de alegeri declarată nestatutară", a afirmat Pistru. 

Potrivit lui Pistru, trecerea sa la ALDE a fost primită bine de membrii organizaţiei, inclusiv de Florin Galiş, preşedinte interimar al organizaţiei arădene după plecarea la Bucureşti a lui Mihai Calimente. 

"În urma discuţiilor pe care le-am avut cu noii mei colegi de partid, am constatat că toţi sunt dornici să muncească, pentru a creşte organizaţia. Ca interimar am ca sarcină reorganizarea filialei arădene, după care vom organiza alegeri libere şi democratice, aşa cum trebuie să fie într-un partid cu adevărat liberal", a adăugat Eusebiu Pistru, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel