Europarlamentarul Popa, despre România: Comisarul Oettinger să își retragă afirmațiile

Răzvan Popa
Răzvan Popa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că afirmațiile făcute de comisarul Günther Oettinger, care potrivit unei publicații europene a inclus România într-o enumerare de țări care ar dori să slăbească UE, reprezintă o greșeală a acestuia, dezaprobată imediat de alți oficiali europeni.

"România este o țară profund pro-europeană, atât la nivelul clasei politice, cât și la nivelul societății, fapt cunoscut clar la Bruxelles. Acest lucru a fost demonstrat în mod repetat de-a lungul anilor, România fiind tocmai unul dintre statele care au încurajat constant consensul în cadrul Uniunii Europene și care au făcut sacrificii pentru a apăra proiectul european.

Este o greșeală afirmația făcută de comisarul Oettinger. Ar trebui să își retragă declarațiile și sper că o va face în cel mai scurt timp. Uniunea Europeană are nevoie de unitate, nu de astfel de afirmații incorecte.

[citeste si]

Salut pe această cale declarațiile comisarului european pentru Justiție, doamna Vera Jourova, care a dezaprobat mesajul colegului său", a spus Răzvan Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel