Europarlamentarul Gabriela Zoană: Monica Macovei compromite România la Bruxelles. E-mailul conține minciuni

Monica Macovei
Monica Macovei

Europarlamentarul Gabriela Zoană susține că Monica Macovei compromite România la Bruxelles.

”Din nou, România are de suferit din cauza Monicăi Macovei! E-mailul trimis de aceasta Președintelui Parlamentului European și liderilor grupurilor politice conține o serie întreagă de minciuni în ceea ce privește modificările aduse Codurilor Penale și de Procedură Penală și deși îmi pare rău să spun acest lucru, întrucât vorbim despre un reprezentant al poporului român în Parlamentul European, aceasta nu se află la prima acțiune pe care o întreprinde, la nivel înalt, împotriva statului român la Bruxelles, dezinformând europarlamentarii din cele 28 de state membre în legătură cu situația din România. Sunt de-a dreptul mâhnită că persoane precum doamna Macovei încă reprezintă poporul român în cel mai înalt for european”, a transmis Gabriela Zoană într-un comunicat.

”Acest lucru nu s-a întâmplat”

”Monica Macovei relatează europarlamentarilor despre faptul că în România ar fi fost abrogat abuzul în serviciu, deși acest lucru nu s-a întâmplat, ci doar s-au implementat anumite directive europene privind această faptă. Intenționat nu vorbește despre motivele care au dus la implementarea reformei judiciare în România”, își continuă astfel mesajul europarlamentarul.

”Consider că, în acest moment, urmare a acțiunii Monicăi Macovei, este necesară trimiterea unei clarificări urgente a situației de fapt către oficialii Parlamentului European, astfel încât țara noastră să nu aibă de suferit ca imagine pe plan extern. Această situație mi se pare cu atât mai gravă cu cât a fost declanșată de către un reprezentant ales de poporul român să apere interesele țării la Bruxelles și nu să lovească prin mistificări ale adevărului și prin interpretări tendențioase în propria țară”, a subliniat Zoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel