Europarlamentarul Cătălin Ivan, EXCLUS din PSD. Reacția lui Cătălin Ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost exclus din PSD la decizia Organizației PSD Sector 1 București. 

Motivul excluderii lui Cătălin Ivan din PSD este continuarea acțiunilor negative la adresa PSD, a anunțat Dan Tudorache, președintele Organizației PSD Sector 1 București. 

Cătălin Ivan a spus la Realitatea TV că va contesta decizia, care "a fost luată de domnul Tudorache", despre care spune că este apropiat al lui Liviu Dragnea. Mai mult, europarlamentarul îl acuză pe Victor Ponta că a dizolvat Organizaţia Sector 1 ca să-l înlăture. 

Rădăcinile scandalului

În martie, conducerea PSD Sector 1 București l-a suspendat din partid, pentru 12 luni, pe Cătălin Ivan. El a susținut că decizia nu este statutară pentru este membru al PSD în comuna Dobrovăț. Biroul Județean al PSD Iași a invalidat decizia transferului lui Cătălin Ivan, iar europarlamentarul a spus că mutarea s-a făcut legal și că Gheorghe Nichita a fost presat de premier pentru a nu-l primi în PSD. Cătălin Ivan a spus ulterior că va da în judecată conducerea PSD pentru că nu a primit răspuns la contestaţia cu privire dizolvarea conducerii PSD Sector 1, precizând că se consideră în continuare membru al PSD, deşi transferul său la PSD Dobrovăţ, judeţul Iaşi, nu a fost validat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel