Europarlamentare: PSD vs. PNL. Ce procente țintesc liderii

Presedintele PNL, Crin Antonescu si presedintele PSD, Victor Ponta participa la dezbaterea pe problemele sistemului sanitar din Romania, organizata la Hotel Pullman din Bucuresti
Presedintele PNL, Crin Antonescu si presedintele PSD, Victor Ponta participa la dezbaterea pe problemele sistemului sanitar din Romania, organizata la Hotel Pullman din Bucuresti

PNL și PSD merg separat în lupta pentru europarlamentare. USL are un procent, în sondajul realizat de Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic, de 61%. Separat, PNL țintește un procent de 25%. PSD țintește însă 35%. 

Antonescu: Noi suntem liberali, dânșii sunt socialişti, conservatori... vom vedea ce sunt

Crin Antonescu a declarat, pentru EvZ, că țintește un procent dublu față de cel mai mare scor obținut până în prezent. Astfel, liberalii vor un procent de 25-26%. Președintele PNL a subliniat: "Vom încerca să fim corecţi faţă de alegători şi să vorbim despre politici europene, deşi sunt mai puţin pasionante. Ştiu că se pot stârni mai mult patimile electoratului politizat printr-o frumoasă şi sfântă dispută cum ştim noi". El a subliniat că nu-și vor ataca partenerii pentru că "asta ne-ar scădea credibilitatea şi unora şi altora, guvernăm împreună şi suntem solidari". Antonescu a precizat că pot face "foarte bine diferenţa, mergem în grupuri politice diferite, noi suntem liberali, dânşii sunt socialişti, conservatori... vom vedea ce sunt".

Ponta: obiectivul nostru - să fim primul partid din țară

Premierul Victor Ponta a anunțat că "Aşa cum stabilisem de la început şi aşa cum e normal, făcând parte din grupuri europene diferite, la europarlamentare vom merge noi, PSD, UNPR, liberalii merg în grupul liberal, PC, de asemenea. Obiectivul nostru îl ştiţi foarte bine, şi anume să fim primul partid din ţară, obiectivul este de a avea peste 35% din voturi".

Premierul a explicat: "Mă uit cu plăcere la sondaje care ne dau mai mult de 35% dar sunt realist şi zic să ne fixăm 35% , un scor pe care nu l-a luat PSD nicodată la europarlamentare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel