Urmărește emisiunea live


Europarlamentare 2019. SRS: PSD e condamnat să facă asta în campanie

DRAGNEA
DRAGNEA

Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai a acestui an, precizând și care va fi tactica PSD, dar și cea a președintelui Iohannis.

În ceea ce privește o posibilă suspendare a președintelui Klaus Iohannis, Sorin Roșca Stănescu spune că „este exclus să avem o suspendare sau contrareferendum. Aceste măsuri nu ar fi productive pentru că ar genera exact emoția colectivă de care are nevoie președintele Klaus Iohannis pentru a aduce mai multă lume la vot".

„Ce vom avea însă este o campanie electorală în care Klaus Iohannis este condamnat să facă o campanie negativă, să critice guvernarea. Nu are alternativă. Nu are un program de țară și nici nu are ce să laude pentru că nu a avut "Guvernul lui" decât prin guvernarea Cioloș, în timp ce PSD este condamnat să ducă o campanie 100% pozitivă", a mai precizat Sorin Roșca Stănescu la România TV, adăugând că „PSD nu are ce să facă decât să își expună realizările și să își anunțe proiectele", considerând acest lucru un fapt benefic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel