Europarlamentare 2019. Ionel Arsene: Două vești bune și altele proaste

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, a venit cu mai multe vești în campania electorală de la alegerile europarlamentare 2019.

”Suntem în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. Iată câteva vești bune și mai puțin bune:

Vestea bună este că pe liste nu se mai găsesc două personaje toxice, care au făcut extrem de mult rău țării: fostul procuror comunist Monica Macovei, care nici nu știm pe cine a mai reprezentat la Bruxelles, pe bani grei, în ultimii ani, și Cristian Preda, un alt traseist notoriu și un individ sinistru. Cei doi și-au făcut un țel din a fi antiromâni și sper să nu mai auzim vreodată de ei!

Vestea proastă este că pe listele PNL, USR sau PMP se regăsesc în continuare oameni care nu ar trebui să reprezinte țara noastră în Europa. Ca să nu mai spun că o parte sunt pe listă doar ca figurație, ei mințind oamenii, ca să îi voteze pe cei ascunși în spatele lor. Cei de la PNL de altfel nici nu sunt reprezentați de liberali, ci de fosți PDL-iști, iar cap de listă este un mercenar media cu batistuță, om de afaceri care are contracte cu statul și a lătrat la PSD dintr-un studio dator vândut ANAF. Ca să nu mai spun că în „democrația" lor, liberalii au pus o singură femeie pe listă, pe locul 5.

O veste mai puțin bună este că există și o alianță a noilor securiști - USR minus Plus. Guvernul lui Iohannis, Cioloș, a făcut enorm de mult rău României. Și să nu uităm că Dacian Cioloș a cumpărat partidul de la un fost colonel de Securitate, ca pe un obiect de la talcioc și dă lecții pe unde se duce. Uitând că el însuși a fost un instrument al Securității, când păzea casa dizidentei Doina Cornea!

Vești bune

Vestea bună este că românii văd, înțeleg și știu cine este devotat țării. Nu mai pot fi păcăliți de candidați-marionete, de liste vopsite și de partide care nu au altă doctrină decât cea a urii și a atacului.

PSD vine cu o listă de candidați care chiar se vor duce la Bruxelles și chiar ne vor reprezenta așa cum trebuie! Pentru noi, faptele vorbesc!

Sper că nemțenii vor merge la vot și vor vota cea mai completă, competentă și onestă listă de candidați, cea a PSD. Pentru că avem nevoie de patrioți acolo, care să spună tuturor răspicat că România merită mai mult în Uniunea Europeană!”, a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel