Europarlamentare 2019. Dăncilă: România e dezbinată. Cei care țipă sunt oamenii slabi

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă, la Târgu-Jiu, că societatea în care trăim este una dezbinată, în care ura a luat locul solidarităţii, punctând că "numai oamenii slabi jignesc".

"Am venit să vorbesc despre unitate pentru că, în aceste momente, cred că unitatea este cel mai important lucru. Suntem într-o societate dezbinată, în care ura a luat locul solidarităţii, în care cuvintele urâte, violenţa verbală a luat locul cuvintelor bune sau al proiectelor. Vedem cum fiecare ţipă mai tare şi încearcă să jignească mai tare. Nu asta ne dorim noi, românii adevăraţi din orice colţ al acestei ţări, ne dorim o bătălie pe proiecte, o bătălie pentru viitorul României şi al românilor. Cei care acum ţipă atât de tare sunt cei care nu au proiecte pentru români, sunt oameni slabi, pentru că numai oamenii slabi jignesc şi folosesc asemenea cuvinte. Să vorbim despre unitate şi să vorbim despre respect", a precizat primul-ministru.

Ea a afirmat că vrea ca în Parlamentul European să meargă oameni patrioţi, care au "tricolorul în suflet".

Dăncilă: Vreau oameni patrioți în Parlmentul European

"Am venit astăzi aici pentru că vreau să-l susţin pe Claudiu Manda, vreau să susţin lista europarlamentarilor PSD la alegerile din 26 mai. Ştiu cât de important este să trimitem la Bruxelles oameni care au tricolorul în suflet, oameni care să lupte pentru această ţară, oameni care, atunci când depun amendamente pe o directivă europeană, pe un regulament european, au mereu în vedere ca acolo să se regăsească şi voinţa românilor sau interesul României. (...) Este important ca pe 26 mai să votăm pentru noi, pentru familia noastră, pentru viitorul copiilor noştri, pentru România şi pentru români. (...) Nu mai vreau să avem în Parlamentul European, în instituţiile europene, oameni care să se ducă cu părerile noastre şi să vină cu părerile de acolo, vreau să avem oameni patrioţi, pentru că a-ţi iubi ţara şi a fi patriot nu înseamnă că nu eşti proeuropean", a mai spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă, alături de ministrul Economiei, Niculae Bădălău, dar şi mai mulţi parlamentari şi secretari de stat, s-au întâlnit sâmbătă, la Târgu-Jiu, cu membrii şi simpatizanţii PSD, la eveniment participând câteva sute de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel