Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Europarlamentar român, scandal în PE! Tudoran: ”Ne-au mințit, ni s-a părut scandalos. Este tragic”- VIDEO

Gregoriana Tudoran, candidată independentă la alegerile europarlamentare din 26 mai, a dezvăluit, în interviul DCNews, cum a fost tratată de europarlamentarii românii de la Bruxelles. 

Candidata independentă este susținută de Asociația ”Împreună pentru A8”, dar și de alte asociații care se luptă pentru Autostrada Unirii. Mergând în acest scop în Parlamentul European, din toți europarlamentarii români la care au fost, doar patru i-au primit și doar unul a continua demersul către Comisia Europeană. Într-un moment al interviului pentru DCNews, Gregoriana Tudoran a spus că au fost mai bine primiți de către europarlamentarii străini. ”Nu ne-au primit frumos europarlamentarii români” a spus candidata. 

Reacția europarlamentarilor români 

Întrebată ce a vrut să spună prin faptul că nu au fost primiți frumos, Gregoriana Tudoran a răspuns: ”Am avut surpriza să vedem europarlamentari din Comisia TRAN, care nu știu ce este A7 și A8, ceea ce ni s-a părut scandalos. Am avut europarlamentari care ne-au mințit și ne-au că proiectele de finanțare mai mult ca sigur sunt depuse de către Guvernul României, dar că, în general, Comisia, nu vrea să susțină. Mi-aduc aminte o doamnă europarlamentar din Comisia TRAN, care a avut și o altercație cu colegii mei, și a spus că ea nu este obligată să ne primească și să se informeze despre proiectele autostrăzilor din România și o va face doar dacă dorește în mod personal. Am avut europarlamentari care ne-au primit, au făcut poze frumoase cu noi, apoi nu ne-au mai răspuns nici cu e-mail-uri, pentru că-n acest dialog interinstituțional, ai nevoie neapărat să intervină un europarlamentar și am revenit către ei cu rugămintea de a adresa un anumit tip de întrebare și a declanșa o anumită procedură către Comisie. Un europarlamentar din regiunea Moldovei nici nu ne-a răspuns. Am fost mai frumos primiți de către europarlamentari străini, ceea ce este tragic”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel