Europarlamentar PNL: PSD trebuie desființat. Radu Tudor: M-a șocat

Radu Tudor
Radu Tudor

Traian Radu Ungureanu, europarlamentar PNL, a spus, într-un editorial pentru Adevărul, că "PSD trebuie desființat". Radu Tudor a comentat acest subiect la Antena 3.

"Această opinie m-a frapat. M-a șocat. Face parte din opiniile nedemocratice, opiniile din afara spațiului de gândire liberă și constituțională. Face parte dintr-o mentalitate dictatorială. Declarația sa trebuie, în mod aspru, sancționată. Nu cred în ideea suprimării a unui post de radio, TV sau a unui partid politic. Când spui în mod explicit că un partid trebuie suprimat chiar și ilegal... înseamnă că încalci Constituția. Cred că nu se poate trece peste această opinie. Am insistat să avem un punct de vedere din partea Ralucăi Turcan. Din păcate, președintele interimar PNL nu a vrut să transmită un mesaj explicit", a zis Radu Tudor la Antena 3.

Jurnalistul a spus că a încercat să-l contacteze pe Traian Radu Ungureanu, dar acesta a fost de negăsit.

Mihai Fifor, senator PSD, a reacționat pe marginea acestui subiect: "Traian Radu Ungureanu nu este la primul derapaj. Știm cu toții că are un istoric al declarațiilor de acest gen. Din păcate, este un filon de mentalitate fascistoidă la anumiți membri radicali ai PDL, mentalitate pe care am întâlnit-o și la Monica Macovei. Aceste derapaje trebuie taxate pentru că nu pot fi admise la nivelul limbajului unui europarlamentar".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel