Europarlamentar: Băsescu se comportă iresponsabil

Fostul președinte Traian Băsescu se comportă iresponsabil, numindu-i pe procurori slugi, consideră europarlamentarul PNL Cristian Buşoi.

Liberalul Cristian Bușoi, invitat joi sară, la Antena 3, a comentat în legătură cu declarațiile fostului președinte Traian Băsescu, după ce fiica acestuia, Ioana Băsescu, a ajuns la DNA.

"Cred că reacția fostului președintelui este și iresponsabilă, și foarte gravă. Să numești în felul acesta procurorii, numindu-i slugi, din partea unui fost președinte este, în opinia mea, foarte  grav. Noroc că ambasadele străine, de exemplu, sau cei care sunt cu noi în diverse parteneriate nu-l mai iau în seamă, pentru că dacă s-ar duce pe fluxuri diplomatice faptul că fostul președinte atacă o instituție a statului în felul acesta, sigur că lucrurile nu ar arăta deloc bine pentru România", a afirmat Cristian Bușoi.

Citește și: Traian Băsescu, atac la Kovesi: "Mi-a distrus familia!"

"În acest moment, fără argumente, spunând doar la modul general: o să fac, o să dreg, o să fac dezvăluiri, dar fără măcar să spună niște lucruri minimale, în mod clar nu face decât să facă declarații iresponsabile. Mă deranjează că fostul președinte, chiar dacă este într-un stres emoțional și personal, și se gândește și ce i se poate întâmpla și lucrurile se apropie foarte mult de persoana sa, se comportă iresponsabil numind niște oameni cu autoritatea legii din România în felul acesta", a adăugat europarlamentarul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel