Europa League: Sevilla - Manchester United, scor final în prima semifinală

Sevilla FC s-a calificat în finala Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester United cu scorul de 2-1 (1-1), duminică seara, la Koln.

Sevilla FC a câştigat competiţia de cinci ori (record), s-a impus prin golurile marcate de Suso (26) şi Luuk de Jong (78), după ce United a deschis scorul prin Bruno Fernandes (9 - penalty). Ibericii au fost mai pragmatici în acest meci, în care echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer a ratat multe ocazii de gol.

Manchester United a deschis scorul prin portughezul Bruno Fernandes, în urma unui fault comis de Diego Carlos asupra lui Rashford. Echipa din Manchester a mai avut o ocazie în primul sfert de oră, dar Fred a ratat (14). Prima oportunitate a andaluzilor i-a aparţinut lui Ocampos (16), dar De Gea s-a opus şutului expediat la colţul scurt. Sevilla a restabilit egalitatea în min. 26, când fundaşul stânga Reguilon a centrat în faţa porţii, iar Suso a înscris la colţul scurt. 

Sevilla, care în şaisprezecimi a trecut de CFR Cluj fără victorie (1-1 la Cluj-Napoca şi 0-0 la Sevilla) a ajuns la 20 de meciuri consecutive fără înfrângeri, 11 victorii şi 9 egaluri. În finala din 21 august (la Koln), Sevilla o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Inter Milano şi Şahtior Doneţk, meci care va avea loc luni, la Dussledorf. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel