EURO INSOL a preluat Green City, cel mai mare proiect imobiliar din România

Prin Incheierea pronuntata in data de 14.04.2016, Tribunalul Ilfov a desemnat Euro Insol in calitate de lichidator judiciar al Green City. 

Green City este un ansamblu residential dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, in localitatea 1 Decembrie din judetul Ilfov, pe un domeniu care a apartinut familiei regale. In cadrul proiectului au fost dezvoltate trei tipuri de case: Sena ( cu patru camera si o suprafata utila de 108 mp), Neva (cu patru camera si o suprafata utila de 118 mp) si Tamisa (cu pana la sase camere si o suprafata utila de 120 mp plus un pod mansardabil).

Ansamblul Green City format din 650 de vile, a fost dezvoltat de Dumitru Bucsaru prin intermediul mai multor firme, toate aflate in insolventa sau faliment. Trei dintre acestea, respectiv Valahorum , Clean Optim Serv si Green City sunt in portofoliul Euro Insol.

"Este o noua provocare pentru Euro Insol, care administreaza doua treimi din marile proiecte imobiliare din Bucuresti. Daca Asmita Gardens este cel mai mare ansamblu residential pe verticala, Green City este pe departe cel mai mare pe orizontala. Cunoastem foarte bine proiectul, deoarece Euro Insol a mai vandut cateva zeci de unitati locative in cadrul proiectului dezvoltate de doua dintre companiile lui Bucsaru. Este un ansamblu foarte popular si vandabil, bucurandu-se de o serie de facilitati create in interiorul complexului: restaurante, gradinita, Mega Imaje, locuri de joaca pentru copii, parc, etc. " a declarat av. dr. Remus Borza, managing partner Euro Insol.

[citeste si]

Dintre proiectele imobiliare administrate de Euro Insol, enumeram:

− Asmita Gardens situat in vecinatatea Parcului Tineretului si a Parcului Urban Vacaresti este dezvoltat pe o suprafata de 27.000 mp si are 765 de apartamente.

− Complexul Rezidential Citadella Titan este compus din 224 de apartamente. − Complexul Belvedere, situat in imediata vecinatate a Parcului Alexandru Ioan Cuza format din 120 de apartamente si 6.200 m.p. spatii comerciale si birouri.

− Grenoui Investment si Topo Capital ce detin 160 de apartamente in 6 ansambluri rezidentiale: Cosmopolis, Rose Garden, Primavara Ghencea, Rose Garden, Felicity , Green Lake si Quadra Place.

− Tampa Garden situat in Brasov - peste 400 de apartamente;

− Complexul Rezidential Ibiza Sol situat langa Padurea Baneasa si Scoala Americana este format din 14 cladiri si totalizeaza 304 locuinte (apartamente cu 2, 3 si 4 camere), cu parcare subterana cu lift interior, serviciu de paza 2 piscine cu Jacuzzi, SPA Center (jacuzzi, sauna, fitness), teren de joaca pentru copii, 12.000 de metri patrati de spatiu verde si mini teren de golf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel