EURO 2020. Programul sferturilor de finală

Europa Conference League: Sepsi OSK - Djurgaardens IF. Suedezii defilează încă din prima manșă / Foto: Pexels.com
Europa Conference League: Sepsi OSK - Djurgaardens IF. Suedezii defilează încă din prima manșă / Foto: Pexels.com

Portugalia, Franța, Germania și Olanda au părăsit turneul. 

Optimile de finală ale Campionatului european de fotbal EURO 2020 s-au încheiat marți seara cu calificarea Anglie și Ucrainei. Favorite precum Portugalia, Franța, Germania și Olanda au părăsit prematur competiția. Faza sferturilor de finală are loc pe 2 și 3 iulie.

Elveția – Spania e primul meci din sferturi și se joacă vineri, 2 iulie, de la ora 19:00, la Sankt Petersburg.

Elvețienii vin din postura echipei care a furnizat până acum cea mai mare surpriză la EURO 2020, eliminând campioana mondială Franța, la lovituri de departajare, după ce recuperase un handicap de 2 goluri în finalul timpului regulamentar.

Spania a avut și ea greutăți în partida cu Croația, într-un meci aproape la indigo cu cel dintre Elveția și Franța. Ibericii s-au impus în prelungiri.


Belgia – Italia pare a fi capul de afiș al sferturilor de finală. Meciul se joacă tot vinerii, 2 iulie, de la ora 22:00, la Munchen.

Belgienii i-au oprit din cursa pentru apărarea titlului pe Ronaldo și compania, la capătul unui meci în care lusitanii nu au reușit să marcheze.

De cealaltă parte, Italia a avut mari dificultăți în a trece de Austria, meciul fiind decis abia în reprizele de prelungiri.


Cehia – Danemarca deschide ziua de sâmbătă, 3 iulie, de la ora 19:00, meciul disputându-se pe cochetul stadion din Baku.

Cehia a furnizat și ea una din marile surprize ale ediției, trimițând acasă „portocala mecanică” a lui Frank De Boer, care a și demisionat după eliminarea Țărilor de Jos de la EURO 2020.

Danemarca ajunge în sferturi după ce a surclasat Țara Galilor, Bale & Co fiind neputincioși în fața unor danezi care după primele două înfrângeri din grupă s-au descătușat și au marcat câte 4 goluri în ultimele două meciuri.


Ucraina – Anglia pare că ar fi cel mai dezechilibrat meci al acestei faze. Meciul se va juca sâmbătă, 3 iulie, de la ora 22:00, pe Olimpico, din Roma și va închide faza sferturilor.

Englezii au un moral ridicat după ce au eliminat în fața propriilor suporteri reprezentativa Germaniei, după un meci în care nu au excelat, dar pe care l-au tranșat în ultimele 15 minute, cu golurile lui Sterling și Kane.

Ucraina s-a calificat după prelungiri, eliminând Suedia cu un gol marcat în minutul 120+1. Trupa lui Andriy Shevchenko, cel mai tânăr antrenor de la EURO 2020, nu va avea viață ușoară în sferturi, dar poate oricând furniza o nouă surpriză, transmite Mediafax.


Programul complet al sferturilor de finală de la Euro 2020:

Elveția – Spania (vineri, 2 iulie, ora 19:00, St. Petersburg)
Belgia – Italia (vineri, 2 iulie, ora 22:00, Munchen)
Cehia – Danemarca (sâmbătă, 3 iulie, ora 19:00, Baku)
Ucraina – Anglia (sâmbătă, 3 iulie, ora 22:00, Roma)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel