EURO 2020. Îngrijorare în Germania cu privire la meciurile programate la Munchen

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Federaţia germană de fotbal (DFB) a lansat marţi un apel urgent autorităţilor din Munchen, pentru ca acestea să prezinte un scenariu care să permită accesul publicului la meciurile de la EURO 2020, înaintea datei limită de 7 aprilie, pe care UEFA a fixat-o pentru oraşele gazdă.

"Fac apel la autorităţile responsabile din oraşul Munchen şi la guvernul regional al Bavariei să depună toate eforturile pentru a prezenta un scenariu solid, care să permită accesul cel puţin parţial al publicului la meciurile de la Munchen", a declarat vicepreşedintele DFB, Rainer Koch, pentru agenţia sportivă SID.

"În alte ţări, nu doar ritmul vaccinărilor este clar mai rapid, ci şi dezvoltarea şi implementarea scenariilor pentru spectatori sunt mult mai avansate", a adăugat Koch.

În luna martie, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a subliniat clar că nu doreşte ca partidele de la EURO 2020 să se dispute "în faţa tribunelor goale". Forul fotbalistic european a oferit ca termen până miercurea aceasta oraşelor gazdă pentru a-şi prezenta conceptele sanitare care să permită ca stadioanele să fie parţial sau complet umplute cu spectatori.

Oraşele care nu pot face acest lucru riscă să piardă meciurile respective, care urmează să fie mutate în altă ţară. Conform calendarului, Munchen-ul va găzdui trei meciuri ale selecţionatei Germaniei, împotriva Franţei (15 iunie), Portugaliei (19 iunie) şi Ungariei (23 iunie), precum şi un joc din sferturile de finală, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel