EURO 2020. Comitetul Executiv al FRF, sprijin pentru Contra

Fotbal
Fotbal

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit miercuri, a luat act de raportul de activitate al selecţionerului Cosmin Contra şi şi-a exprimat în unanimitate sprijinul pentru ca acesta să continue la conducerea echipei naţionale a României în campania de calificare la EURO 2020.

„Selecţionerul Cosmin Contra a făcut un raport pe care l-a prezentat Comitetului Executiv referitor la anul 2018. Feedback-ul a fost unul pozitiv din partea membrilor Comitetului Executiv şi apreciativ faţă de modul de lucru profesional şi transparent pe care îl avem azi la lotul naţional', a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă.

„Lucrul mai puţin bun la nivel de naţională este legat de primul meci cu Muntenegru care a făcut să nu câştigăm grupa din Liga Naţiunilor, deşi în confruntările cu Serbia aveam un avantaj. Partea bună e că suntem neînvinşi, iar asta e cel mai important. Pentru că dacă ne referim la tot mandatul lui Cosmin Contra, avem o singură înfrângere. Alte aspecte pozitive sunt debutul jucătorilor tineri la prima reprezentativă şi atitudinea de la nivelul echipei naţionale. Cam aşa ar arăta un sumar al raportului prezentat azi de selecţionerul României', a adăugat Răzvan Burleanu.

Grupa F


Echipa naţională de fotbal a României va evolua în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe şi Malta. Prima reprezentativă va disputa primul meci contra Suediei, în deplasare, pe 23 martie 2019, iar ultimul din faza grupelor la 18 noiembrie 2019, tot în deplasare, cu Spania. Turneul final al EURO 2020 are loc între 12 iunie şi 12 iulie în 12 oraşe din 12 ţări: Amsterdam, Baku, Berlin, Copenhaga, Glasgow, Bilbao, Budapesta, Bucureşti, Dublin, Roma, Londra şi Sankt-Petersburg. 

VEZI ȘI: România Ungaria, Campionatul European de handbal feminin, rezultat final 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel