EURO 2016. Ucraina - Irlanda de Nord LIVE SCORE

Ucraina evoluează joi, de la ora 19:00 împotriva Irlandei de Nord. E meciul în care se întâlnesc două echipe care au pierdut în prima etapă şi speră să obţină victoria. 

Meciul s-a încheiat.

90+7 Niall McGinn (Irlanda de Nord) marchează un gol!

90+5  Se aude fluierul şi Jonny Evans (Irlanda de Nord) primește cartonaș pentru încălcarea regulilor.

87' Stuart Dallas (Irlanda de Nord) primește un cartonaș galben pentru încalcarea regulilor jocului.89' Michael McGovern primeşte laudele bine meritate! El reuşeşte o apărare remarcabilă pentru a bloca şutul de la distanţă a lui Andriy Yarmolenko (Ucraina), direcţionat în partea dreaptă a porţii. Într-adevăr, abilitaţi bune de apărare.

76' Schimbare. Sergii Sydorchuk iese de pe teren şi intră Denys Garmash (Ucraina) în locul lui.

69' S-a făcut o schimbare. Jamie Ward iese şi Niall McGinn (Irlanda de Nord) intră.

61' Meicul se reia. Jamie Ward (Irlanda de Nord) primeşte un cartonaş galben pentru intrarea sa. El nu este de acord cu decizia, dar Pavel Kralovec nu vrea să audă protestele.

58' Vremea e potrivnică momentan și meciul e întrerupt.

51' Gareth McAuley (Irlanda de Nord) sărbătoreşte un gol frumos. El câştigă în interiorul careului mingea venită dintr-o lovitură liberă şi trimite o lovitură cu capul care ajunge în interiorul porţii pe partea stângă. 0:1.

48'  Yevhen Seleznyov (Ucraina) se înalţă peste defensivă pentru a intercepta o centrare din corner. El are o sincronizare bună dar direcţionează lovitura sa cu capul cu câţiva centimetri pe lângă bara din partea stângă.

45' Finalul primei reprize. Până acum am văzut un joc mediocru fără moment impresionante, dar încă mai este timp pentru îmbunătăţiri în repriza a doua. Suntem martori la un joc destul de echilibrat unde ambele echipe încearcă să domină jocul. Tactica echipei gazde este de a construi jocul încet iar oaspeţii creează şansele folosind contraatacuri rapide.

40' Yevhen Seleznyov (Ucraina) primește un cartonaș galben pentru încalcarea regulilor jocului.

33' Jamie Ward (Irlanda de Nord) încearcă să paseze mingea în interiorul careului de penalti, dar pasa este blocată. Mingea a trecut de linia porţii. Irlanda de Nord primeşte lovitură de corner.

29' Ce şansă imensă! Conor Washington (Irlanda de Nord) preia o pasă perfectă în interiorul careului şi ratează poarta cu mult pe lângă bara dreaptă.

21' Craig Cathcart (Irlanda de Nord) a jucat prea dur şi face ca Pavel Kralovec să oprească meciul pentru un fault.

16' Sergii Sydorchuk (Ucraina) preia mingea care a fost respinsă şi trage un şut de la distanţă spre poartă, trimiţând balonul înalt peste bara transversală. Portarul nu trebuie să fie îngrijorat de acest şut. Încercare foarte slabă.

13' Portarul nu trebuie să se îngrijoreze pentru aceasta. Conor Washington (Irlanda de Nord) a sacrificat precizia pentru putere astfel încercarea lui s-a dus complet departe, pe lângă bara din partea stângă.

11' Viktor Kovalenko primeşte o pasă frumoasă în interiorul careului care este trimisă de Evgen Konoplyanka (Ucraina), însă unul dintre fundaşi face eforturi curajoase pentru a anticipa mişcarea.

7' Vyacheslav Shevchuk (Ucraina) a trimis o centrare în interiorul careului care nu a fost o decizie greşită, dar nu a reuşit să obţină ceea ce a vrut deoarece nici unul dintre coechipierii săi nu au reuşit să ajungă la minge.

Pavel Kralovec va însoţi jucătorii pe teren pentru că astăzi el este arbitrul central.

------

Chiar dacă a pierdut cu Germania în prima etapă, Ucraina a lăsat o impresie bună şi arată că are forţa să se califice din această grupă.

Nord-irlandezii au evoluat modest cu Polonia, într-un meci în care s-au mulţumit cu puţin şi nu au obţinut nimic pînă la urmă. Britanicii au avut foarte puţine ocazii şi au fost incapabili să atace, chiar şi la 0-1.

Ucraina e favorită în această confruntare, iar Irlanda de Nord trebuie să îşi ridice nivelul jocului dacă vor să plece cu ceva de la acest turneu final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel