EURO 2016. Spania - Turcia LIVE SCORE

Arbitrul meciului de azi va fi Milorad Mazic.

90+2 Meciul s-a încheiat.

90' De la margine s-au arătat 2 minute de prelungiri.

89' Bruno (Spania) preia o pasă şi şutează de la aproximativ 18 metri. Este o încercare slabă care zboară peste bara transversală.

86' Adversarul se ridică după ce a fost atacat de Sergio Busquets (Spania). Milorad Mazic a văzut această alunecare laterală şi fluieră pentru un fault. Turcia va executa o lovitură liberă.

82' Caner Erkin (Turcia) a decis să accelereze jocul cu un corner scurt.

80' Duran Nolito (Spania) comite un fault dur. Milorad Mazic opreşte jocul şi ia o decizie.

76' Koke (Spania) este avertizat. El pune adversarul pe pământ.

73' Gokhan Gonul (Turcia) a încălcat regulile cu faultul său. Cel puţin asta semnalizează arbitrul.

69' O hoardă de jucători aşteptau în interiorul careului de pedeapsă pentru o centrare dintr-un corner, but Cesc Fabregas (Spania) execută scurt cu o pasă această fază fixă.

60' Compatibilitate foarte bună între jucătorii echipei Spania. Ei îşi schimbă jocul prin schimbarea paselor lungi, dar şi prin schimbarea unor combinaţii de pase un-doi. Bun lucru de echipă.

55' Selcuk Inan (Turcia) centrează mingea în interiorul careului dintr-o lovitură liberă, dar defensiva adversă evită pericolul. 

53' Lovitură de la colţ, executată de Selcuk Inan (Turcia), nu a ameninţat poarta.

48' Gol! Alvaro Morata (Spania) trimite din apropiere mingea în plasă după ce a preluat o pasă. Asistat de Jordi Alba. Scorul este 3:0.

45' Alvaro Morata (Spania) încearcă să trimită o pasă dar este blocat. Spania va executa un corner. Milorad Mazic a pus capăt primei reprize prin fluierul de pauză.

37' Este un gol! Duran Nolito (Spania) transformă şutul în avantaj.

35' Gol! Şutul lui Alvaro Morata (Spania) intră în poartă pe lângă portar!

32' Juanfran i-a pasat minunat lui Duran Nolito (Spania), dar acesta nu nimerește poarta. Șutul său din interiorul careului a trecut milimetric de stâlpul stâng al portii. 

29' Duran Nolito (Spania) preia o pasă la marginea careului, dar trimite mingea pe lângă bara dreaptă.

25' Juanfran (Spania) vine cu un atac prea agresiv, şi arbitrul Milorad Mazic fluieră pentru un fault. O altă acțiune are ca rezultat o lovitură liberă directă pentru Turcia.

21' Andres Iniesta (Spania) nu a suferit leziuni serioase care nu ar permite să rămână pe teren. El revine în joc. Andres Iniesta (Spania) cere îngrijiri medicale după gesticulările lui dureroase. Vom afla imediat cât de serioasă este accidentarea.

16' O altă încercare de către în a trimite mingea în spatele liniei de fundaşi este respinsă la siguranță. Arbitrul principal şi unul dintre asistenţi semnalizează o lovitură de colţ. Cornerul va fi executat de echipa Spania.

12' Gerard Pique (Spania) s-a conectat pe lângă punctul de penalti cu o minge venită dintr-un corner, dar a direcţionat lovitura cu capul cu centimetri peste bara transversală.

7' Duran Nolito (Spania) execută o lovitură de la colţ şi trimite mingea între jucătorii îngrămădiţi în interiorul careului de pedeapsă, dar unul dintre fundaşi respinge balonul la siguranţă.

5' Pasa lui Jordi Alba (Spania) nu reușește să ajungă la coechipierii săi.

1' A început prima repriză.

După un debut cu victorie în meciul cu Cehia, Spania încearcă să obțină o a doua victorie, care le-ar asigura calificarea în optimi. De cealalată parte, Turcia are nevoie de puncte în confruntarea de astăzi, pentru a rămâne în lupta pentru calificare în fazele eliminatorii.

Cele două formații s-au întâlnit de 13 ori până acum. Spaniolii au obținut 6 victorii, turcii trei, iar patru partide s-au terminat cu rezultat egal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel