EURO 2016: Gabi Balint dă pronisticul la meciul Franța-România

Gabi Balint, cel care l-a păcălit pe Urruti la Sevilla în '86, spune pentru DCNews că s-ar mulțimi cu un egal în primul meci al echipei naționale a României la Euro 2016 , România - Franța, pe Stade de France.

România – Franța, un pronostic?

Pe mine m–ar mulțumi un meci egal, ar fi un rezultat foarte bun dacă l-am putea obține. Trebuie să recunoștem diferența de valoare dintre cele două echipe. Așteptăm mult de la echipa noastră în celelalte meciuri, dar în acest meci așteptările sunt destul de mici.

O să plece Iordănescu de la Națională, pe cine ați vedea în locul lui?

Aș vrea să aștept momentul dacă va pleca sau nu, acum mi-e greu să mă pronunț.Sincer nu mă gandesc că va pleca. Dacă va avea un rezultat bun în Franța eu nu cred că nu va pleca și cred că nu va fi cazul să plece.
Ce se întâmplă cu generația voastra, Hagi e dorit în Turcia, Lucescu a ajuns în Rusia.

E foarte bine. Lucescu are o carieră de invidiat, îl respect foarte mult, Hagi unul dintre cei mai buni prieteni s-ar putea să ajungă în Turcia, s-ar putea să ajungă și în Rusia, eu mi-aș dori să-l văd la echipa națională a României pentru că știu că ăsta e visul lui și chiar mi-aș dori să se întâmple lucru acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel