EURO 2016. Franța - Albania LIVE SCORE

Ziua a șasea de la EURO 2016 se încheie cu disputa de pe Stade Vélodrome din Marseille, dintre Franța și Albania, care va începe la ora 22:00. Franța este favorita clară a acestei confruntări și își poate asigura calificarea în optimi cu succes în fața albanezilor.

Azi nu se va mai întâmpla nimic, William Collum dintr-o dată fluieră şi meciul s-a terminat.

90+4 Dimitri Payet (Franţa) pune balonul în poartă şi scorul va fi imediat modificat! Franța conduce cu 2-0.

81' Amir Abrashi (Albania) primeşte un cartonaş galben pentru intrarea sa. El nu este de acord cu decizia, dar William Collum nu vrea să audă protestele.90' Adil Rami arată tehnica lui şi trimite o centrare frumoasă dintr-un lob în interiorul careului, unde Antoine Griezmann (Franţa) reuşeşte să o transforme într-un gol. El trimite mingea cu capul în colţul stâng de jos al porţii şi se alătură listei marcatorilor, iar scorul este acum 1:0.

73' Burim Kukeli (Albania) cere îngrijiri medicale după gesticulările lui dureroase. Vom afla imediat cât de serioasă este accidentarea. Jucătorul este schimbat. Gianni De Biasi îl trimite pe Taulant Xhaka în teren.

71' Paul Pogba (Franţa) încearcă o pasă de efect în careu dar nu găsește niciun coechipier. Mingea a ieşit de pe teren şi este un aut de poartă pentru Albania.

65' Dimitri Payet (Franţa) va executa cornerul.

61' Paul Pogba (Franţa) primeşte o pasă scurtă în mijlocul terenului, care îi oferă o şansă bună pentru marcare. Pe el nu îl deranjează că este destul de departe de poartă şi trage balonul spre poartă. Nu are noroc că el nimereşte unul dintre coechipierii săi.

56' Încercarea lui Kingsley Coman (Franţa) nu a pus în pericol poarta. De la 28 metri, el a trimis mingea care se duce cu mult pe lângă bara stângă. Mingea a ieşit de pe teren şi este un aut de poartă pentru Albania.

46' Avem o schimbare pentru a doua repriză.Didier Deschamps probabil nu a fost satisfăcut de jocul lui Anthony Martial (Franţa). Este inlocuit de Paul Pogba.

Finalul primei reprize.

43'  Patrice Evra (Franţa) are nevoie de îngrijiri medicale. Patrice Evra (Franţa) încearcă să deposedeze adversarul de minge. Cu toate aceasta, arbitrul îl vede faza ca şi un fault şi fluieră. Patrice Evra (Franţa) nu este fericit de decizia arbitrului. Albania câştigă o lovitură liberă. O situaţie promiţătoare pentru un şut direct.

39' Dintr-un corner Ledian Memushaj (Albania) trimite mingea în careu, dar unul dintre jucătorii fundaşi ajunge acolo primul şi respinge balonul cu capul.

30' Olivier Giroud (Franţa) s-a angajat într-o deposedare, dar arbitrul fluieră pentru o intrare neregulamentară.

21' Aceasta trebuia să fie gol! Dimitri Payet (Franţa) trimite o pasă decisivă în interiorul careului, dar Anthony Martial nu poate depăși defensiva adversă şi pierde posesia.

13' Ansi Agolli (Albania) a tras tricoul adversarului, William Collum a văzut acest lucru şi semnalizează o fază fixă.Anthony Martial (Franţa) se duce la o alergare printre fundaşi şi îşi încearcă norocul cu un şut de la distanţă medie, dar jucătorii defensivi intervin şi blochează şutul.

A început meciul. Jucătorii Albaniei vor avea lovitura de începere.

Echipe probabile:

Franta: Lloris, Sagna, Rami, Koscielny, Evra, Pogba, Kante, Matuidi, Griezmann, Giroud, Payet.
Antrenor: Didier Dechamps

Albania: Berisha, Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli, Abrashi, Kukeli, Xhaka, Roshi, Sadiku, Lenjani.
Antrenor: Gianni de Biasi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel