EURO 2016: Un român, în echipa celor mai slabi jucători din faza grupelor

Presa din Italia a alcătuit un prim 11 al celor mai slabi jucători din faza grupelor de la Campionatul European, în urma cărora 8 dintre cele 24 de formații prezente în Franța au plecat acasă.

În echipă celor mai slabi jucători din faza grupelor și-au făcut loc mai mulți jucători ale căror echipe au mers mai departe, însă 4 dintre cei 11 titulari nominalizați de jurnaliștii din "Cizmă" nu vor mai avea ocazia să evolueze la acest Campionat European.

Între aceștia figurează și românul Ciprian Tătărușanu. scrie digisport.ro. Italienii de la Calciomercato notează că greșeala goalkeeperului din meciul cu Albania a trimis naționala României acasă, dar subliniază că lui Tătărușanu nu i se poate reproșa nimic la golul încasat de la Giroud, în disputa cu Franța.

Iată cum arată echipa celor mai slabi jucători din faza grupelor, la Euro 2016: Tătărușanu (România) - Lichsteiner (Elveția), Pepe (Portugalia), Alaba (Austria), Evra (Franța) - Konoplyanka (Ucraina), Kovacic (Croația), Gotze (Germania) - Lewandowski (Polonia), Ibrahimovic (Suedia), Kane (Anglia). Antrenor: Leonid Slutsky

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel