EURO 2016. Cehia - Croația LIVE SCORE

Urmăriți pe site-ul DC News desfășurarea partidei dintre Cehia și Croația, din Grupa D a EURO 2016, începând cu ora 19:00.

90+10 Mark Clattenburg a pus capăt reprizei a doua.

90+4 Tomas Necid (Cehia) transformă penaltiul cu șutul său briliant trimisă sub transversală fără șanse pentru portar.90+9 Ladislav Krejci (Cehia) execută lovitura de colţ cu o pasă scurtă.

90' Totul pare în regulă acum după întrerupere, arbitrul fluieră reluarea jocului.

87' Meciul de azi se termină pentru Jaroslav Plasil care va fi înlocuit de către Tomas Necid (Cehia). Meciul a fost întrerupt momentan din cauza fanilor.

83'Mario Mandzukic (Croaţia) reuşeşte un voleu extraordinar din careu ,mingea a trecut cu puţin peste transversală.85' Ivan Rakitic (Croaţia) execută o lovitură de la colţ.

76' Gol – 1:2! O centrare perfectă, trimisă de Tomas Rosicky, îl găseşte pe Milan Skoda (Cehia) care sare cel mai înalt şi direcţionează de lângă punctul cu var o lovitură puternică cu capul în plasă pe partea dreaptă. Încercarea lui a fost în acelaşi timp şi puternică şi precisă, Danijel Subasic nu a avut nici o şansă să apere.

66' Mario Mandzukic (Croaţia) reuşeşte un voleu extraordinar din careu ,mingea a trecut cu puţin peste transversală.

59' GOL! 0:2! Marcelo Brozovic il găsește pe Ivan Rakitic (Croaţia) in careu,care vede portarul Petr Cech ieșit și îl lobează mingea intrând in poartă.O execuție prietențioasă.

45' Mark Clattenburg a pus capăt primei reprize prin fluierul de pauză.

42' Domagoj Vida (Croaţia) a irosit o şansă colosală! El a primit o centrare frumoasă dintr-o lovitură liberă şi a trimis un şut decent de la o distanţă mică. Însă, din păcate, pentru el, balonul a zburat cu puţin pe lângă bara dreaptă!

38' Şi este un gol! Ivan Perisic (Croaţia) trimite mingea pe lângă portar.

30' Mario Mandzukic (Croaţia) a preluat o pasă şi a ajuns într-o poziţie bună de şut la marginea careului. Încercarea lui nu a fost rea, dar a fost blocată de unul dintre fundaşi.

25' Ivan Perisic (Croaţia) a primit o pasă în interiorul careului, a trimis un şut periculos pe poartă, şi el putea să fie fericit, dacă nu ar fi fost unul dintre fundaşi care a blocat şi a respins încercarea lui. Este greu de spus dacă portarul putea să salveze sau nu.

20' Darijo Srna (Croaţia) trimite o centrare frumoasă spre zona de pedeapsă. Adversarul reuşeşte să respingă mingea la siguranţă.

14' Mark Clattenburg scoate un cartonaş galben pentru a-i arăta lui Milan Badelj (Croaţia) care a încălcat regulile cu faultul său. O lovitură liberă pentru Cehia. Mai mult ca sigur că nu vor încerca să pună poarta direct în pericol cu această fază.

8' David Lafata (Cehia) are nevoie de îngrijiri medicale.

5' Marcelo Brozovic (Croaţia) a jucat prea dur şi face ca Mark Clattenburg să oprească meciul pentru un fault. Cehia primește o lovitură liberă.

1' Lovitură de la colţ. Darijo Srna (Croaţia) va centra mingea.

Mark Clattenburg va coordona meciul de azi.

Echipele de start:

Cehia: Cech - Kaderabek, Hubnik, Sivok, Limbersky - Plasil - Rosicky, Skalak, Krejci, Darida - Lafata

Croatia: Subasic - Srna, Corluka, Vida, Strinic - Badelj, Modric - Brozovic, Rakitic, Perisic - Mandzukic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel