Eugenie Bouchard - Serena Williams: Canadianca a umilit-o pe americancă, după care a ironizat-o

Eugenie Bouchard a spulberat-o marți pe Serena Williams, într-un meci de la Cupa Hopman, după care a ironizat-o pe americanca de pe locul 1 mondial.

Canadianca de pe locul 7 WTA a executat-o rapid pe Serena Williams, scor 6-2, 6-1, într-o partidă care a durat doar 50 de minute.

Corecția aplicată de Bouchard liderului mondial a venit la doar o zi după ce Serena a uimit lumea întreagă cu revenirea în faţa Flaviei Pennetta, cu ajutorul unei cafea băute chiar pe terenul de tenis.

Vezi aici episodul care a avut-o protagonistă pe Serena Williams: VIDEO - Ce a făcut Serena Williams pe teren, când era condusă cu 5-0

Eugenie Bouchard a trăit din plin acest succes şi a glumit pe seama evenimentelor petrecute cu o zi înainte: "Poate că avea nevoie de încă o cafea!", a exclamat canadianca, făcând referire la Serena Williams.

"Nu ştiu ce e cu mine, sunt aşa obosită! Nu pot să-mi mişc corpul, simt că nu mai am energie. E frustrant, pentru că ştiu că pot juca de 200 de ori mai bine. Nu-mi dau seama ce se întâmplă, nu pot să-mi mai mişc picioarele", a spus liderul mondial, conform gsp.ro.

Vezi și: LiveText: Simona Halep - Natalia Vikhlyantseva, în optimi la Shenzhen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel