Eugenie Bouchard, eliminată în turul 1 de la 's-Hertogenbosch

Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 1 şi locul 11 WTA, a fost eliminată, marți, în primul tur al turneului de la 's-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Jucătoarea de 21 de ani a fost învinsă în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-4, de Yaroslava Shvedova (Kazahstan), locul 76 în lume, după o oră şi 54 de minute de joc.

Canadianca a condus cu 4-0 în setul decisiv, după care şi-a pierdut de trei ori consecutiv serviciul, iar jucătoarea din Kazahstan a revenit și s-a impus cu 6-4.

Eugenie Bouchard îşi continuă astfel declinul din acest an, în care nu a reuşit să treacă de turul secund la niciunul din ultimele șapte turnee la care a participat. La Roland Garros, ea a fost învinsă în primul tur de Kristina Mladenovic, scor 6-4, 6-4.

Sportiva din Canada a început acest an pe locul 5 în ierarhia mondială, dar a ajuns pe locul 11 în clasamentul publicat în această săptămână.

Săptămâna viitoare, Eugenie Bouchard va participa la competiţia de la Birmingham, unde românca de pe locul 3 WTA, Simona Halep, este principala favorită.

Vezi și: Simona Halep, planuri mari pentru turneele pe iarbă: Birmingham și Wimbledon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel