Eugenie Bouchard a câștigat procesul cu Federația Americană de Tenis

Bouchard a câștigat procesul cu Federația Americană de Tenis. Juriul a decis ca Federația să achite 75% din valoarea despăgubirilor.

Jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard a câştigat joi procesul pe care l-a intentat Federaţiei americane de tenis (USTA), după ce a a alunecat şi a căzut în vestiar la ediţia din 2015 a Openului Statelor Unite.

Conform cotidianului New York Times, jurul juriul a deliberat mai puţin de o oră înainte de a lua o decizie în favoarea jucătoarei din Canada, care a suferit o comoţie cerebrală în urma incidentului respectiv.

Bouchard are vina ei


Juriul a decis ca USTA să achite 75% din valoarea despăgubirilor care îi vor fi acordate canadiencei, considerând că şi jucătoarea este la rândul ei responsabilă, dar într-o măsură mai mică, deoarece a dat dovadă de neglijenţă. Suma care îi va fi vărsată canadiencei va fi stabilită într-un proces separat, care va debuta vineri.

Eugenie Bouchard (23 ani), fostă numărul cinci mondial şi finalistă la Wimbledon, a ajuns în prezent pe un modest loc 116 în clasamentul WTA. În 2015, s-a oprit în optimi la US Open.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel