Eugen Tomac: Se plâng că agricultorii sunt nedreptățiți. Când colo, acest Daea exprimă incompetență

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Președintele PMP, Eugen Tomac, spune că România nu este nedreptățită la Bruxelles, ci că conducătorii sunt slabi și nu-și fac datoria.

„Ei cred că România a eșuat. Noi trebuie să le spunem următorul lucru: ei, politicile și mizele lor au eșuat, nu România. Ei au eșuat pentru că au adus PSD la putere, nu România. Ei au eșuat pentru că nu au reușit în 10 ani o autostradă care să lege Ardealul de Moldova. Ei au eșuat pentru că nu au reușit să lege Sibiul de București. Ei au eșuat pentru că avem un sistem de sănătate prost.

De aceea avem obligația să strângem rândurile și să consolidăm un pol de dreapta credibil pentru că România nu are nicio vină pentru că ei au eșuat. De aceea PMP este aici. Românii sunt oameni onești, suntem o națiune deșteaptă. Însă, din păcate, avem parte de conducători leneși și slabi care fug de oamenii deștepți, nu-și doresc performanță, nu-și doresc școli în comunele țării.

România Educată a ajuns o Românie la Fără Frecvență. Obligația noastră va fi să ne luptăm pentru ca viitorul Guvern instalat din 2024 să aibă curaj să aloce 7% pentru Educație. Copiii României au nevoie de o școală bună, de o masă caldă, de dotări pentru a se pregăti. Avansul tehnologic schimbă lumea cu o viteză uluitoare. Noi stagnăm pentru că ei vor o Românie săracă”, a transmis Tomac în timpul Congresului PMP din 25 martie.

Tomac, atac la adresa ministrului Agriculturii

„Ei se plâng acum că agricultorii sunt nedreptățiți. Dar noi în loc să exportăm grâu n-ar fi mai bine să avem fabrici aici și să producem pâine sau biscuiți să-i exportăm? Să le dăm de muncă românilor. Acest Daea, care atunci când nu doarme spune numai prostii, deja a atins orice limită. Este un om care exprimă incompetența și exprimă starea de spirit din această guvernare unde nimeni nu știe de fapt ce responsabilități are și ce trebuie să facă pentru țară.

Strigă acum pe la Bruxelles că sunt nedreptățiți. Păi când nu te duci pregătit, când nu spui de ce ai nevoie, evident că rezultatul este cel pe care îl vedem la această oră. Noi nu suntem nedreptățiți pentru că cineva vrea să ne umilească, ci pentru că avem lideri slabi care nu comunică, nu se impun, nu apără interesele României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel