Eugen Tomac, PMP: Austria a avut o creștere cu 139% a schimburilor economice cu Rusia

Eugen Tomac, PMP: Austria a avut o creștere cu 139% a schimburilor economice cu Rusia / Foto: Pixabay, de postcardtrip
Eugen Tomac, PMP: Austria a avut o creștere cu 139% a schimburilor economice cu Rusia / Foto: Pixabay, de postcardtrip

Potrivit lui Eugen Tomac, Austria a avut, în perioada februarie - august a anului trecut, o creștere cu 139% față de anul 2021 a schimburilor economice cu Rusia.

Preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, trage un semnal de alarmă și spune că pentru unele state mecanismele de sancțiuni împotriva Rusiei nu au nici o valoare. Acesta a dat exemplul Austriei, care, ar fi avut, în perioada februarie - august a anului trecut, o creștere cu 139% față de anul 2021 a schimburilor economice cu Rusia, importând de la Moscova produse în valoare de aproape 4 miliarde euro. 

Eugen Tomac: Nehammer va spune că statisticele Eurostat nu sunt corecte, dar suntem obișnuiți cu asta

"Cele mai multe state din Uniunea Europeană încearcă să fie cât mai puțin dependente de Rusia după declanșarea războiului din Ucraina. Pentru unele state, se pare că acest mecanism de sancțiuni nu are nicio valoare pentru că schimburile economice înfloresc. De exemplu, Austria a avut, în perioada februarie - august a anului trecut, o creștere cu 139% față de anul 2021 a schimburilor economice cu Rusia.

În total, Austria a importat din Federația Rusă produse în valoare de aproape 4 miliarde euro. Atunci de ce, în mod ipocrit, se întreabă unii de unde are criminalul de la Kremlin bani pentru a finanța mașinăria de război? Sigur, Nehammer va spune că statisticele Eurostat nu sunt corecte, dar suntem obișnuiți cu asta", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel