Eugen Tomac o laudă pe Maia Sandu: Este un om politic, care știe să pună în valoare cultura română 

Eugen Tomac, președintele PMP, o laudă pe Maia Sandu - Este un om politic care știe să pună în valoare cultura română
Eugen Tomac, președintele PMP, o laudă pe Maia Sandu - Este un om politic care știe să pună în valoare cultura română

Eugen Tomac, președintele PMP, o laudă pe Maia Sandu, despre care a spus că este un om politic, care știe să pună în valoare cultura română.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a vizitat, miercuri, Republica Moldova, după întâlnirea cu Klaus Iohannis, la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu”. La Chișinău, liderul francez a fost întâmpinat de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Eugen Tomac, președintele PMP, a lăudat-o pe Maia Sandu, despre care a spus "este un om politic și de stat, care știe să pună în valoare cultura română". 

"Președintele Macron i-a adus, ieri, la Chișinău, un omagiu poetului Mihai Eminescu. Maia Sandu se dovedește a fi un om politic și de stat, care știe să pună în valoare cultura română. La București însă, din păcate, nu am văzut lideri politici coborând din birouri pentru a-l cinsti pe Luceafărul literaturii românești", a scris Eugen Tomac, pe facebook.

Liderul francez și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu au vizitat Alianța Franceză din Moldova. De asemenea, au avut o discuție cu câțiva reprezentanți ai societății civile din Republica Moldova.

 

Emmanuel Macron  s-a întâlnit și cu președintele Klaus Iohannis 

 

Reamintim că președintele Franței, Emmanuel Macron s-a întâlnit, miercuri dimineață, cu președintele Klaus Iohannis la Baza NATO Mihail Kogălniceanu.

Klaus Iohannis a susținut că, în cadrul discuțiilor cu Macron, s-a vorbit și despre sprijinul substanțial pe care România și Franța îl acordă Republicii Moldova. La rândul său, Macron a spus că este nevoie ca europenii să rămână uniți, iar în acest moment, trebuie să trimitem un mesaj de susținere pentru Ucraina și Republica Moldova, în contextul războiului.

„Trebuie să susţinem Moldova, pentru că este destabilizată de mişcări politice separatiste şi de numărul mare de refugiaţi pe care îl primeşte cu generozitate pe solul său. Reprezentanţii organizaţiilor umanitare mă vor însoţi”, a spus Macron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel