Eugen Tomac, apel către Opoziție

Eugen Tomac, PMP
Eugen Tomac, PMP

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, deputatul Eugen Tomac, face apel la celelalte formaţiuni din opoziţie pentru a opri 'experimentele PSD' şi acuză 'coaliţia toxică' de o acţiune conjugată, pusă la cale în 'laboratoarele tenebroase ale PSD', care 'pare să lucreze la scoaterea României din UE'.

'Să oprim experimentele PSD! Din păcate, trăim vremuri grele. Toate eforturile noastre conjugate de ani de zile pentru integrarea în Uniunea Europeană par să fie anulate prin măsurile iresponsabile ale unei guvernări venale. (...) Ne-am câştigat cu greu locul la masa UE, în ciuda tuturor provocărilor venite din Est. Dar am răzbit tocmai pentru că am jucat pe aceeaşi carte. Acum, coaliţia toxică ne năruie toate visurile. O acţiune conjugată pusă la cale în laboratoarele tenebroase ale PSD pare să lucreze la scoaterea României din UE', a scris Eugen Tomac, marţi, pe Facebook.

Vâlcov, vinovatul zilei 

Liderul PMP adaugă că 'eminenţa cenuşie de la Palatul Victoria, numit Darius Vâlcov, având mandatul lui Dragnea, încearcă să redirecţioneze România spre zonele gri ale regimurilor autarhice'. 'Într-o aventură fără precedent, consilierul lui Dăncilă frânează accesarea de fonduri europene, încercând să obţină bani negri de pe alte pieţe, într-un efort disperat de a evita regulile şi normele impuse de Uniunea Europeană. Deşi avem la dispoziţie zeci de miliarde de euro de la UE pentru dezvoltarea României, Vâlcov spune că e mai uşor să construim spitale şi autostrăzi cu bani neînregistraţi şi necontrolaţi. De ce? Pentru că nu pot comisiona fondurile europene, iar şpaga are rolul ei în toată această economie construită cu mare talent. Aşa s-a ajuns la situaţia fără precedent ca propriul comisar european să fie hulit în partidul care l-a lansat, deoarece încearcă să aducă bani în România. Dragnea, prin hienele lui Vâlcov şi Ştefănescu, a pornit o campanie murdară împotriva Corinei Creţu, comisar european, cu intenţia clară de a denigra instituţiile UE', susţine Tomac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel