Eugen Tomac a fost reales în funcția de președinte al PMP

Eugen Tomac a fost reales în funcția de președinte al Partidului Mișcarea Populară.

Europarlamentarul Eugen Tomac a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, de cei 708 delegaţi cu drept de vot participanţi la Congresul extraordinar al PMP, organizat la Palatul Parlamentului.

Tomac a obţinut 705 voturi "pentru", unul "împotrivă", alte două voturi fiind anulate, conform rezultatelor anunţate de organizatori.

Ca secretar general al PMP a fost validat Ionuţ Simionca.

De asemenea, au fost votaţi 29 de vicepreşedinţi ai partidului, printre aceştia aflându-se: Marius Paşcan, Gheorghe Ialomiţianu, Petru Movilă, Dorel Onaca, Florian Bichir, Claudiu Palaz, Ion Ariton, Clement Negruţ, Corneliu Bichineţ, Ştefan Florescu.

CITEȘTE ȘI     -    Eugen Tomac: PNŢ Maniu-Mihalache și Partidul Ialomițenilor se alătură PMP. Avem nevoie de o alternativă de dreapta

În conducerea PMP se vor regăsi şi 11 secretari executivi.

Eugen Tomac a mulţumit pentru votul acordat, subliniind că primul obiectiv politic al partidului este crearea, în perioada următoare, a unui "bloc de dreapta" pentru a oferi ţării o alternativă.

"Sunt onorat şi, în acelaşi timp, simt această responsabilitate pe care o avem împreună de dus mai departe. Vă asigur că voi face tot ceea ce trebuie pentru ca partidul nostru să se consolideze, să reuşească să-şi atingă toate obiectivele pe care şi le-a propus pentru anul 2024, un an plin de provocări, cu patru rânduri de alegeri. Primul obiectiv este să reuşim să creăm acel bloc necesar de dreapta pentru a oferi ţării o alternativă. Şi, evident, următorul obiectiv este să revenim în Parlament cu o echipă de oameni capabili să reprezinte interesele României şi, evident, să dăm viitorul preşedinte al ţării", a declarat Eugen Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel